Yang DiSaYAngi

Khamis, 24 Februari 2011

GeDik SaNtai Day's...hhhoooyyyyyyyeeeee


hhhoooyyyyeeeee....tinggal 1 hari lagi ai n opismate ai akan terjah hotel permaisuri PD, negeri sembilan untuk family day opis ai wat...hhhhoooooooyyyyyeeeeeee.....

nak sukaneka lagi..mmg excited...
nak release tension banyak keje kat opis yang x tertanggung..heheheheh

so nnt pepehal ai update tau...

dah lama plan...cam x sangka je esok dah nak g..hehheh...
egat x jadi tau..mmmmm...



2 ulasan:

eima berkata...

opis aku dah lama tak wat family day yg free ..huhu yg bayar aku tak mo pi ..hahha

syawalsimpsons berkata...

mmg la semua kn byr..hahhaha...ni pun kire 1st time dorang nak wat ni...selama keje kat sini