Yang DiSaYAngi

Rabu, 9 Februari 2011

PhotosHooT Wit My FAmily At Kluang...


Arini 09.02.2011..pepagi ni ai nak citer pasai photoshoot di kluang...
mmg excited ni...1st time shoot 1 family..last rasanyer time kawen rr...hahahhaha...

nak photoshoot slaloo mana boleh...ai n en asbeen mana ada kamera gedabak beso 2...yg kecik adala...lagipun mana pandai nak shoot sendiri...
masing2 muka nak ada dalam frame mmg la..hehehheh..
so ini antara sebahagian photoshoot yg ai dapat dr http://catlinaflybaby.blogspot.com/

ni adalah hasil hadiah yg lama dah ai x tuntut..hehheheh...join GA http://catlinaflybaby.blogspot.com/
dah lm sgt dah...tahun lepas punyer...
hehehe...tp yang penting mmg superb....

jom kiter layan photoshoot ni...

waahhh...ai je yang senyum lebey...en asbeen n syawal belum 'panas' lagi ni..hehhehhe..
ai belom shoot lagi pun ai dah x egat dunia dah..hehhehe..



suke sangat tengok syawal ni...x sangka tau leh lak shoot ngan dier..kire syawal petang 2...behave la gak...tp kn umpan ngan biskut, baru diam..hehehhe

nampak siap makan biskut lagi...br senang dorang shoot pic dier..heheheh


pengantin dah basi...en asbeen dah kekok nak posing...ai mmg x penah arr..hehhehe....
hahhahah...

that part mmg suke bab kn pegang layang2...dh lama x men layang ni...
ni time pas agkat mengangkat kat dalam semak...


i like that eyes...mmg cute...x sangak comey gak anak ai ni dah makin beso..hehehhe..
dolu PK, leh ke anak ai ni comey..x sangka...comeynyer....
tengok mata 2...ramai kata mata ikut ai, muka ikut en asbeen...betoi ka??????


haaa...that part pun best tau...siap dah gaya berlakon suruh en asbeen balik umah..hahahhah


i like that moment..terasa cam natural je ai n syawal..time ni dah nak balik dah,...mmg ai suke dukung syawal camni...syawal mmg suke...ye arrr asik dukung patern yg sama je kan...
rasa cam mesra jee...

that pic mmg cun gile...ai like...

ada lagi..tp sebahagian je yg ai dapat...
nnt ada lg..kiter tengok sesama tau...

9 ulasan:

eima berkata...

cantek ...
suka pic syawal atas belakang ibu tuh ...

syawalsimpsons berkata...

sue pun suke ngan pic 2...heheh...nmpk natural je...

MummyEcha berkata...

cantik bangat.. pic yang paling last sekali tu memang sweet sangat.....

Nigina berkata...

aa cantik pamdai syawal yer... pandailah fotographer ambil... lepas ni aku nak try la package ni

syawalsimpsons berkata...

nigina : boleh la...x pun ngan kawan aku pun boleh...

mummyecha : TQ..mmg suke gak ngan pic 2...so sweet..

Faid Azman berkata...

salam... huhuhu nic plce lah... nmpak btol2 comei korang sume... btw spe y jd fotographer nye tu...

syawalsimpsons berkata...

faid TQ..hehhehe...photografer ni ada blog gak..g la kat http://kedaigambarkami.blogspot.com...x pun cr la kat bloglist sue ni...
waahhh x sangka..ada gak blog..hehhehe

aNiM berkata...

wowowo..
kami mau shooting juge..
tp jun nnt.
damia 1 year.
nabil 3 years.
hrp2 damia dh pndai jln la time tu ek.klu ikut syawal cpt.
klu ikut abin 14 bln.huhu.

QasehnyaRania berkata...

tak dapat nk tengok pic la.tanda soal semuaya