Yang DiSaYAngi

Jumaat, 18 Mac 2011

1st Time nak Wat GIVEAWAY ni...


dah nape lak ni..ada SYAWAL YAFIQ ni...mmmm..
saja je tepek pagi ni..

sebenarnyer ai ada niat di hati nak wat GIVEAWAY tok kengkawan blogger ai ..
(man yang tau ai la...x tau pun x pe...nnt2 boleh tau gak..hehhehe)

so ai nak lancarkan GA ni...sempena blog ai yang setahun jagung ni kan...

tapi ape2 pun tgu next N3...
(maybe ja g ke...or ptg jap g, ai lancarkan)

harap2 adala..respon dari kengkawan..

p/s: tapi ada ke yang nak join ni...

7 ulasan:

axie berkata...

Salam perkenalan
Jom join contest
GAMBAR KAWEN YANG ANDA PALING SUKA
http://azieaxie.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-kawen-yang-anda-paling.html

eima berkata...

aku join..hehe

aNiM berkata...

yeaaa..nak join...nk join..

::Mamalyna:: berkata...

akak baru nak beraktif kembalik...cepat2, kut2 dah on ga, cecepat mesej akak, hehe

syawalsimpsons berkata...

nnt ye..hehehhe

Mrs.aisheiteru berkata...

jom join mini contest http://precioushumairah.blogspot.com/2011/03/mini-contest-precious-humairah-in-house.html

Cute MuM berkata...

sue.. ada dapat email tak?
duit yang dah bank in tue reject lah..