Yang DiSaYAngi

Khamis, 17 Mac 2011

asleenda 1st GiveAway


1) mesti ada blog - mestilah ada..hehehhe

2) WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang - dah pun..hehehehhe

3) TAK WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang - mmmmmm.....

4) buat entry bertajuk 'asleenda 1st Give Away' - sudah tertera...

5) tampal banner tak seberapa tu dekat entry dan di sidebar..
pastikan link terus ke entry GA ni.. - pun sudah...

6) tag 2 kawan, pastikan mereka tau tentang GA ni. - ok...akan di perbuatkan...
MAMALYNA
CUTE MUM
MRS FIZA

7) dah siap, tinggalkan link di entry ni yer.. - mesti kena tinggal..nnt nk dtg umah x tau lak..hehheh



mmmmm.....hadiahnyer?????entah..kata
tuantanah

hadiah akan di update.hehhehe...

so jom reramai join...
due date : 08.04.2011

jgn lupa tau klik kat tuantanah

2 ulasan:

aNiM berkata...

sue,

ada contest ni join la.
photoshoot percuma.area KL je.takdapat nk join :(

http://farolalo.blogspot.com/2011/02/contest-photoshoot-percuma-bernilai.html

as ♥ Leenda berkata...

ok cun..
gud luck..:)