Yang DiSaYAngi

Khamis, 3 Mac 2011

BILer La DaPAt PeGi KorEA ni...


Arini 04.03.2011...penghulu segala hari...mmmm...hari jumaat la...

pagi ni sebelum mulakan keje...
ai nak luahkan rasa giler ai ni kat kengkawan yang sudi membaca la kan..mmmm....

sejak 2 menjak ni...kegilaan ai ngan korea makin membuak-buak...ai pun x tau nape...adoi...asik terbayang-bayang...je...nak g sana pulus x do..mmmm...dah berangan ni...

mmg kegilaan ni waktu zaman2 ai sekolah n kat POliteknik lagi...dah stop sekejap...tp still gak la tengok walau x kerap...tp bebaru ni lak ai lekatkan diri ai depan skrin komputer/my lappy tok tengok citer korea lak ni..mmmm...

bermulanyer kegilaan ni semula selepas ai tengok ni....

prosecutor princess


ape ngan citer ni...citer ni mmg best + ngan aktor dier yg meletop...mmg ai suke tau...

citer ni mengisahkan seo in woo kematian bapa yang dipenjarakan bukan atas kesalahan bapanyer sendiri dan berjanji ingin membersihkan nama bapa..sehingga die menjadi seorang peguam yang hebat...tapi dlm pada masa yang sama die cuba untuk mempergunakan ma hye ri, seorang perempuan yang fashionista yang baru bekerja di salah sebuah pejabat pendakwaraya sebagai PENDAKWARAYA....ma hye ri juga seorang yang mempunyai ingatan yang bagus dalam semua perkara..seo in woo cuba mempergunakan ma hye ri untuk membuka semula kes pembunuhan yang bukan di lakukan oleh bapanyer, tetapi bapa ma hye ri..

apa kesudahannyer...sama2 la tengoknyer...

ai mmg syok giler ngan aktor dier ni...park si hoo..adoi..dier mmg smart...dah la dlm citer 2 dier mmg cool n muka cute mmg x lepas tau...

apa pendapat korang lepas tengok pixca park si hoo ni.??????

nampak 2...adoi...mmmm...mmg terbaik la ni...



ni lagi...adoi..mmg jauh beza ngan sifatnyer yang pemalu n pendiam 2...cakap pun slow2 je tau...
ni time dier wat showcase untuk warga shanghai n taiwan...mmmm..
park si hoo ni berkebolehan bukan je dlm berlakon..malah menyanyi n menari...mmm...mmg best...badan dier mmg lembut bl menari..

jom kiter tengok lagi..

ni ha park si hoo...adoi...segak kan...

suke tengok dier pakai spek mata tau...mmm...bergaya gitu tau...
ni waktu dier menang award aktor terbaik 2009....

mmg best tau...huhuhuhu..

Tiada ulasan: