Yang DiSaYAngi

Isnin, 28 Mac 2011

Contest Cik Beba : Mimik Muka Minta Lempang

Arini terasa bagai nak join contest yang di anjurkan oleh cik beba
tajuk contest mimik muka minta lempang...
ai ni x da la cun mana, cantik mana....tp klo stok muka yg huduh n x brape nak siap 2 mmg ada la...bab sedo diri x cun..hehehhehe...

so jom kiter tengok syarat penyertaan
- mesti la jadi follower blog ini
dah follow - no.240(siti@syawalsimpsons


en, korang kene copy paste link pic contest ni kat blog memasing
-pun sudah di laksanakan

so setelah di gali n di godek merata tempat akhirnyer ai jumpa pic ni...
mmg muka x siap tau...
jom kiter tengok...











ni dia..hahhaha...mmg sengal punyer muka ni..hahhahaha...
agak2 mmg ada gaya mmg minta kn lempang x?????

apo pendapat kengkawan yg tengok ni....
jap..jap..ada 1 lagi...

ni dia....

bukan spek mata 2...e2 mmg cun...yg sebelah..dah ope ikan yu x siap 2..hahahhahaha.....

nape ye suke muka kn lempang ni...???????
adoi...ntah la...bab ada gak kengkawan kaopis tengok, kata muka ni mmg muka x siap, sengal..macam2 kuar kat mulut dorang...mmg x da insuran betoi ni..hahhaha...

tp bl ai tengok pic2 yg di pilih mmg sengal2 belaka...ada gak muka pompuan cam ni erk...yola slaloo pompuan nak cun2..cam ai...walau pun tau...x brape nak cun pun kan...

so amacam, tuan tanah....

mmg ada muka minta kena lempang x..hehehehehehhe

so ai nak tag kat
ADAMNIGINA
MAMALYNA
MAMA ZHARFAN
MAMA ZAKWAN

jom pepehal g la klik kat tuan tanah....ni...

2 ulasan:

aNiM berkata...

mak lang,
jom join ga i pulak.hihi.3 hari je ye :)

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/29th-birthday-giveaway-by-anim.html

ellia zahara berkata...

hai dear!! omg! u mmg buat cik beba ketawa tgk muka mintak lempang ni!! haha..btw tq join contest cik beba ok!! nantikan result sabtu ni!