Yang DiSaYAngi

Jumaat, 18 Mac 2011

Contest gambar kawen yang anda paling suka


1. Jadi follower pfscollection.blogspot.com kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection
- dah follow dah tau...id : siti@syawalsimpsons


2. Jadi follower i, azieaxie.blogspot.com, nantikan hadiah misteri dari i ;)
- pun sudah tau follow...id : siti@syawalsimpsons


3. Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry & sidebar uols
- ok dah buat dah...nanti g lupa datang tengok tau..


4. Of coz untuk blogger yang sudah berkawen & letakkan pic kawen yang uols suka & nyatakan kenapa di dalam entry tersebut
-mestilah ada pixca yang ai suke...ala..tapi ada banyak yang ai suke...camno ni...x pe kan ada 2 3 keping...heheheheh


5. Jangan lupa tinggalkan link contest uols di komen bawah ini untuk senang i terjah
- ok...akan di letakkan kat comment nnt ok...


7. Last sekali, tag kawan-kawan uols 3 orang..
alamak nak tag sapo ni..nak tag...
ADAMNIGINA
EIMA
MRS FIZA
CUTE MUM

so ini lah pixca yang dipertaruhkan..
x tau la berkenan di hati juri atau x...harap2 ada la rezekinyer....


alamak..bukan ke en asbeen yang angkat ai ni...???????
adohai....larat pulak ai ni..heheheheh..

ai suke pixca ni n saat2 ni kerna...(wahhh gitu) ai yang angkat en asbeen ai..hehhehe..
bukan senang si isteri nak angkat si suami..betoi x?????
puan juri, penah x angkat si suami..hehehhe....2 pun ai tahan nafas...
yang bestnyer photografer yang suruh ai angkat en asbeen...agaknyer dier tau yang en asbeen ai kecik lagj dari ai...mmg la larat ai angkat...

but ai still ada 1 lagi pixca yang mmg ai suke sgt tau...
agaknyer dari segi pose kami kot...hehehheheh

meh sini kiter scroll sikit...
























taaaadddddaaaaaaaaa....

nampak...tadi ai angkat en asbeen...sekarang en asbeen pulak yang angkat ai...kire fair n square la kan..heheheh...sama di angkat...tapi ai suke ngan pixca ni..
bagaikan boleh terbang ke awan gitu tau...
apo kata Air Asia..
"now everyone can fly"
hehehehhehehehehhe...eh bergurau pulak kan...heheheh..

so hadiahnyer untuk 1 orang pemenang je...ada ke rezeki ai...harap2 la kan..heheheh

tarikh tutup untuk contest ni : 24 April 2011



untuk keterangan lanjut g la picit kat SINI TAU

6 ulasan:

eima berkata...

kompom menang ni sue..sbb tak dak lagi org amik gambo angkat laki die...huhu
good luck

syawalsimpsons berkata...

mekasih eima...hehehe...doa2kanlah aku erk..huhuhuh

aNiM berkata...

hihi.pak lang yang chumel.aah kan?takde org angkat encik suami lagik.
gud luck mak lang^_^

syawalsimpsons berkata...

mekasih mak ngah

aNiM berkata...

mak lang join contest ni sekali la.hihi

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/contest-cik-beba-mimik-muka-minta.html

axie berkata...

comei..hehe
tetiba pengantin pompuan angkat pengantin laki..