Yang DiSaYAngi

Jumaat, 11 Mac 2011

contest : makan paling comot!


syarat-syarat yang sangat simple
(i) jadi follower blog ini dan blog bila gambar bercerita
kerana semua senarai gambar peserta akan diletak di blog itu
(dah buat dah - id followers : siti@syawalsimpsons)

(ii) sila letak banner di atas dan link kan terus ke entri ini
(pun dah wat..hehehhe...)

(iii) gambar yang dipertaruhkan mestilah kanak-kanak berumur
2 hingga 6 tahun sahaja... tak kiralah anak sendiri ke, anak saudara ke
anak orang lain ke, anak jiran sebelah ke janji kanak-kanak
(pun ok je...)

(iv) link kan entri anda di ruangan komen entri ini
(pun dah wat tau)

(v) nak kena tag kawan2 ke?? terpulang pada anda semua
kalau nak ajak kawan2 lain join taglah tapi kalau tak nak pun takpe..
ala nak tag gak..
mamalyna
mama zharfan

jom kiter tegok picxa yang ai pertaruhkan untuk contest ni
(x tau juri bileh terima ke x????)

ni la dier....hehehehhehehheh

nama : adam bin zafran
umur : 2 tahun 1 bulan

HADIAH???????????????
jom kiter tengok hadiah yang menanti para peserta yang join contest ni..hehehheheh
best tau hadiah2nyer...

1st prize


sepasang t-shirt couple tee
inilah adalah gambar contoh sahaja
t-shirt sebenar akan dibeli bila pemenang sudah diketahui


2nd prize


perfume AVON - Butterfly



3rd prize
voucher JUSCO bernilai RM20

kalo ai menang contest ni akan dikongsikan ngan my sis...nape yee....?????????
ye la sebab anak dier...
nape x anak ai...?????????

ala x leh...anak ai 1 tahun..hehehheheh

aper2 hal g la klik kat TUAN TANAH

tarikh tutup penyertaan : 31 Mac 2010 tepat jam 11.59 mlm

2 ulasan:

mas.saari berkata...

terima kasih sudi join
good luck ok!

syawalsimpsons berkata...

MEKASIH..MAAP LUPE..HEHEH