Yang DiSaYAngi

Khamis, 10 Mac 2011

HappY BIrtHday SyaWAL YafiQ


Happy Birthday 2 u...happy birthday 2 u...happy birthday 2u...happy birthday 2 syawal yafiq...happy birthday 2 2...sayang sangat kat syawal yafiq ni...

tepat jam 06:25pm hari rabu bertarikh 10 mac 2010 seorang hamba Allah muncul ke dunia yang fana ini.. untuk mereliasasikan diri sebagai hamba yang soleh ammmiiiiinnnnnn.............

dah setahun dah syawal yafiq hidup sama ngan ibu tau..hhohohoho...

terasa lagi bisa sakit nak melahirkan syawal dolu...
siap berlari dari opis g hospital nak bersalin punyer pasai tau..hehehhehe...

jom kiter tengok pixca syawal yafiq dari dolu sampai la ni tau..
meh..meh..meh...



syawal yafiq - new born

syawal yafiq - new born..saat di lahirkan...tengok..en asbeen gn towel je bg kat nurse balut syawal ni...adoi...padahal ada kain selimut syawal tau...
time ni ngah PK gak, boleh ke syawal yafiq comey cam anak2 kengkawan yang len..
insyallah.............


syawal yafiq - 1 month
baru nak kenal siapa ibu n abah...x byj la sgt ragam...asik tido...tp malam x mo tido, asik nak kaco ibu je tau...


syawal yafiq - 2 month
dah kenal ibu n abah..
baru nak belajar senyum..tengok senyum pun memalu..hehehhe...


syawal yafiq - 3 month...
baru be;ajar nak meniarap...punyer la payah nak bergolek-golek...
x betoi je mrah...mmm...adoi syawal yafiq ni....
malam2 dah senang sikit la nak tido ni...


syawal yafiq - 4 month
dah boleh meniarap dah...waahhhh terujanyer..pas2 asik nak berpusing je...
dah la 2 x sabar nak merangkak lak 2...


syawal yafiq - 5 month..
dah pandai menyusur tau...
heheheh...nampak muka suke 2...


syawal yafiq - 6 month


syawal yafiq - 7 month

syawal yafiq - 8 month


syawal yafiq - 9 month


syawal yafiq - 10 month

syawal yafiq - 11 month

mana picxa 1 year ni..mmmm....maaf la x da...nnt kiter tgu next N3 k


2 ulasan:

Cute MuM berkata...

suka tengok gambar anak2 membesar.. rasa sekejap jer kan... dania lagi bulan genaplah setahun..

syawalsimpsons berkata...

2 la..selaloo gak tgk dania 2...ehehheh