Yang DiSaYAngi

Sabtu, 19 Mac 2011

MY 1ST GIVEAWAY (ZUE)


Arini 18.03.2011
di sebabkan zue dah join GA Yang Ai Wat
so ai pun nak join gak GA yang zue wat...hehehhe..

Terbuka kepada semua blogger (ada blog), blogger Malaysia sahaja ye....(untuk penghantaran hadiah) - saya pun ada blog n address pun kat malaysia..heheheh

Follow blog nie - senang korang tahu perkembangan semasa tentang GA ni
- pun dah follow...no 67 (id : siti@syawalsimpsons

Korang kena buat 1 entry dan masukkan banner dan link kan ke entry ini..buat ringkas2 jew..asalkan cantik :) - x pe ai wat cantik2 tau...banner pun dah tau...nnt terjah ye

Letak banner kat side bar dan link kan ke entry nie
- pun dah wat tau...nnt tengok tau

Tag sekurang-kurangnya 2 orang (lebih pun xper...lagi la saya alu-alukan) (^_^)
-alamak nak tag sape erk...haaaaa...
Anim
Cute Mum
Mrs Fiza
Eima

alamak, terlebey suday, x pe ke...x pe la yee....


Da siap, korang tinggalkan link dan komen di bahagian komen entry nie...nanti senang saya nak terjah

- ok...dah pun...nanti jgn lupa rerajin terjah umah ai yang x seberapa..

alamak lupa lagi...kepada semua kengkawan ai yang dtg umah ai ni...rerajin la g join GA yang
zue wat tau...jgn lp yeee....

tarikh tutup 01.05.2011 - 11:59pm...

jgn lepaskan peluang...hadiah terhad kepada 3 org pemenang...

tapi apo hadiahnyer..mmmm...


MISTERI...
hehehheheh

nnt g la klik kat
SINI

2 ulasan:

aNiM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aNiM berkata...

huhuii..kena tag la..
nnt akk join ye.dengan berbesar hati.hihi.

err..tag sue pulak

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-paling-chumel.html