Yang DiSaYAngi

Jumaat, 11 Mac 2011

Restoran Geng's corner@Upin Ipin...ADA????nan hado...hehehhe


Arini 11.03.2011...ai nak citer pasal ENTRY NI

ENTRY APA 2?????
ENTRY SYAWAL YAFIQ BUFDAY BOY LA...
hehehhe...

so semalam en asbeen dah bg decide kat wat pe time bufday syawal..
semalam pas balik keje...en asbeen ajak g I-CITY shah alam...
ai pun excited...walaupun last year dah g...tapi 2 time syawal 4 bulan...ni dah beso sikit..best sikit g kan...
tapi 2 la dolu x kena bayar...(baru lagi)...
sekarang kn bayar...sekali masuk RM20...sebab ada salji...
so ai excited nak g la...

pas solat maghrib..tetibe en asbeen kata x jadi...frust menonggeng ai di buatnyer...adoi..
pas2 dier senyum...dier ajak ai g somewhere..
kat mana????????

jom en asbeen ajak g sini...














































































































ni la dier....geng's corner...
restoran upin ipin...
ada ke?????jom kiter tgk lagi...

sebab nak celebrate punyer pasai kan...

kat sini la kami bertandang..
ok la...tp klo g I-CITY mesti lagi ai suke...
ni pun ok la...
bukan bufday ai pun...hehhehe..

untuk syawal yafiq semata...

jom kiter cuci mata sikit apo yang hado....

1st kiter kn snap bufday boy..
ala nape muka monyok..(baru bangun tido..hehehhe)



ala biler nak ada muka ai ni...
tgk en asbeen dier yang sebok..hehhehehhe
syawal yafiq wat pe 2 sayang??????????????????


orang suruh duduk kat kerusi...boleh pulak ddk atas meja..adoi...ssh nak jaga budak tecit yang suke naik turun panjat meja kerusi bagai ni..hehehehhe



haaaa...ni dier...muka ai la ni..hohohohoho...but syawal still muka monyok...dier asik tgk lensa kamera je....


eleh en asbeen pun nak gak tau...


ni dia...baru nak ddk atas kerusi...
dari tadi asik kat atas meja je...

"ibu mana makanan ni...lambat la...syawal nak kacau ibu n abah makna..hehheheh"
yeke syawal ckp cam2..

nampak muka org x sabar nak makan tau...
sebelum makan kiter kn snap apo yang kat
geng's corner ni...

haaaa...ni lauk pauk dier..mmg best pun...banyak menu dier nama2 geng 2upin ipin tau..hehhehe


nampak upin kata apo...
JANGAN LUPA CUCI TANGAN...
nasib baik ipin x da..klo x mesti ipin kata...
"mmmm...betul...betul..betul.."heheheh


ni menu dier...tebal tau...
macam2 ado...




jom kiter kenalkan makanan yang syawal sebok nak 2...
(macam boleh makan semua je)


ni dia...
en asbeen milo ais
ai nak kelainan sikit...upin ipin juice....


tgk org sebok tgk TV..cam x da TV kat umah je...
"ibu..syawal tgk upin ipin la"


ni tomyam daging

nasi oreng thai



n last sakli...dah kenyang...tapi tgk kat satu corner ada roti canai...
so menu dier..mcm2...
ai pun try la ni...

ROTI CANAI STRAWBERRY...

katanyer....kesemua rati yang di buat roti yang sihat bab guna minyak zaitun...


muka bufday boy yang kekenyangan...




2 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

sue kita tgk tomyam dging tu mcm sedap smpai telan air liur..dhla tgh lapar bru blk dr klinik..huhu

syawalsimpsons berkata...

huhuhuh...yeke..g la sn...tp klo sue prefer ktom yam kat da'mines food court..mmg sedap..x pekat..tp rencah...sendiri..heheheh