Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 Mac 2011

TaHniAh Eima..ExciTed Bile Ai Tau..


Ai sejak 2 menjak ni...ai slaloo update tentang eima yang x sihat
(jgn maree ye eima..hehheheh)

sejak2 ni...eima yang x sihat
selaloo x sihat...dari kn saman sampai la dah tau die x sihat ni...mmg ai update la psai dier..heheheh..
egat kengkawan...

last2 bile ai tau dier mmg di sahkan +ve ni...waaahhhh...
ai lak yang excited...camne ni...

dah macam ai lak yg +ve ni..hahhaha...belom lg kengkawan...

ai tunggu syawal cakap "ibu nak adik" mmg lambat la nak tunggu dier ckp cam2..hahahhah

jom kiter tengok sikit....ke +ve san dier...hehehhe
(eima jgn maree arrr pinjam pixca)


nampak..kan +ve...mmmm..tahniah eima...
teruja je...dah lm ai x gn benda 2...

sape eima 2...?????????????????

eima ni x banyak pixca dier dlm blog dier..
banyak fahim(anak dier la...)

cam ai gak la...banyak picxa syawal...(yeke)
ni la dier...
hhhohoho...
so tahniah wat eima...take care ok...

mmmm...walau x penah jumpe...tp bagai dah kwn lm...
(hahahha..ye arrr bab dier 1 bandar ngan ai...bandar mana...PUTRAJAYA la)


p/s : ai lambat lagi la jawapannyer..asik bendera jepun je...mmmm...

4 ulasan:

eima berkata...

huhuhuhu TQ sue...
a'ah la mmg tak byk muka aku kan ...
doakan aku selamat ye ...

syawalsimpsons berkata...

MEKASIH..YE AKU SENANTIASA MENDOAKAN KO..HUHUHU

::Mamalyna:: berkata...

eima telah ptg my turn!!!
nampaknyer dob anak kami dah tak sameler pehni..hehe

syawalsimpsons berkata...

x pe arrr kakak...nnt anak 2nd...kiter sm2 DOB nak x..ehehheheh