Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 Mac 2011

Wedding Anniversary Contest



1] Korang mestilah ada BLOG sendiri - MESTI LA ADA


2] Sudah berkahwin (tak kisahla berapa lama pun) - DAH KAWEN HAMPIR 2 TAHUN(07.06.2009)


3] Follow blog Naimi nie (senang nak tau latest news tntg contest nie)
-DAH FOLLOW DAH(NO.41-SITI@SYAWALSIMPSONS)


4] Letak banner contest nie dalam Entry korang + link sekali - NI PUN DAH WAT :)


5] Paste banner contest nie kat sidebar blog korang - NI PUN DAH WAT :)


6] Wat simple Entry tentang contest nie - DAH KARANG TOK Naimi DAH :)


7] Paste satu je gambar perkahwinan korang yang paling menarik dan sweet
- PUN DAH TARUK..BAGI AI SWEET GAK LA KOT..HEHEHEHHE(HARAP2 PARA JURI SUKE)


8] Wat simple ENTRY tentang perkara/kisah yang tak dapat korang lupakan dalam majlis perkahwinan korang. - ADA KE??MESTILA ADA UNTUK Naimi


9] Tag 3 atau lebih rakan blog anda (pastikan mereka tahu bahawa anda tag mereka)
-NAK TAG SAPA YEE..
adamnigina
mamalyna
my sweet life


10 ] Akhir sekali, post link korang kat komen di bawah k. - NI PUN DAH WAT TAU UNTUK Naimi


so arini mmg nak join contest yang di anjurkan oleh
Naimi
bab contestnyer menarik tau..
harap ada la rezekinyer...

jom kiter tengok pixca ape yang ai pertaruhkan untuk contest
Naimi


haaaa...ni la dier..heheheh...sweet x para juri ??????????

kisah di sebalik gambar ni mmg kelakar n sweet aje tau..heheheh...
mmg x sangka pun dapat kawen ngan "budak kecik " ni@en asbeen...klo tengok rupe x kena ngan umo dier kan...hhehehe....pada hari wedding ai ari2 x da la yang x best...semua best...semua menarik tau...tapi waktu XTVT outdoor sessi ngah seronok2 photografer amik gambar kami dua...hahahahha..(belum citer dah gelak...camner ni...) ntah camner tah..di sebabkan x penah pun pakai baju yang meleret-leret siap boleh sapu lantai lagi gitu...boleh pulak en asbeen sibuk2 posing tertonggeng sana sini...di pijaknyer kain ai...mmg jatuh la...adoi...baru nak berjalan, terasa ada benda tersekat..mmg tersembam la...dah cun2, cantik2...boleh pulak en asbeen pijak...time 2...mmg terasa pipi n muka terasa panas n tebal x tau berapa inci ntah...mmg tahap gaban punyer malu ni...adoi...dah la photoshoot outdoor kat kawasan public...kena lak dekat ngan play graound...adoooiiiii...mmg malu...bukannyer en asbeen nak tolong...dier boleh bantai ketawa...mmmm...nak merajuk pun x dapat la..photografer pun tersipu-sipu je gelak tau..orang2 kat situ semua pakat tengok ai...dah x tau mana nak sorok muka ni
(harap2 x da la yang ai kenal kat situ...)...

tapi di sebabkan insiden 2 la...en asbeen yg sepatutnyer malas nk angkat ai (coz dier kecik, ai ni tinggi + berat sikit dari die)dier pun merelakan dier...coz dier dah wat salahkan tadi...so ai mmg muka tebal...senyum saja..."SENYUM...TAK PERLU KATA APA-APA...SENYUM"..hehehhe...

so pada sesape yang nak join 2...g la klik kat Naimi

tarikh tutup : 28.03.2011

5 ulasan:

mekchu berkata...

wow... konpem juri terpikat tu.. good luck :)

syawalsimpsons berkata...

mekasih mekchu...

faiznaimi berkata...

Salam Kenal...

Welcome to the Contest

Thanks sebab support first contest Naimi and Good Luck (**)

syawalsimpsons berkata...

faiznaimi : TQ

NooR AZeAnA AziS berkata...

e'ei.. tomei nye.. hikhikhik.. Gud Luck!