Yang DiSaYAngi

Rabu, 20 April 2011

Jom Main Sama2 nak X???????????






ape la tajuk kat atas..mmg sengalkan..hehhehe...

kat sini ai nak kenalkan my new baby....

(bukan adik syawal...e2 lambat lagi...tgu syawal cakap..."ibu nak adik"...ai terus je kasi..kih3...hehheheh)my new blog untuk asingkan mana2 GA n Contest yg akan ai join...yang terlepas nak wat camno kan..hehhehe....


at least ai pun nak gak rasa seronok dpt2 join n ada hadiah kan...

b4 this....juz lebey tumpu pada blog yang ini je...x pe...semangat nak join mana2 GA n contest dah membakar balik....kiter bakorrr...kiter bakkkoooorrr...hehheheh....


so terciptalah blog yang di namankan jom main conway...


so pada kengkawan yg sudi la...nak follow my nwe blog...mekasih bebanyak...egat gak kengkawan kat ai kan...hehehheh



8 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

hihihhi igt apa jom main conway

aNaYaNa berkata...

alaa..da lame tak berconway2 nih..huhu..kes mls nak wat entry yang senang..hehe

syawalsimpsons berkata...

mrs fiza :hahahha...egatkan ape kan..huhuhu

anayana : mmg M ngah beso nak wat entry bagai...tp gagahkan jugak...

Cute MuM berkata...

tahniah dah buka blog baru..
jom main conway!

aNiM berkata...

jom main conway.
lps ni boleh tag mak lang byk2.
hehe.gudluck!

♥MiZz-siHa♥ berkata...

ingt ape main conway td..

eima berkata...

esok jgn lupa call 6582/6592 tau ...
hehehe

mekchu berkata...

ohh.. ingatkan apa la tadi.. hehe..saje bikin suspen