Yang DiSaYAngi

Selasa, 19 April 2011

On9 Dimalam hari N x leh upload n post n3 kat Opis..wwaaaaaaaaaaaaaaa

Arini 19.04.2011...

dari last week sebenonyer ai nak mengadu nasib n merintih duka gitu...


hampir seminngu ai x dpt nk post n3 untuk blog kat opis...dah la 2...klo dapat on9 pun time mala...pun x slaloo..klo dah en asbeen mengadap komputer kesayangannyer....bile masa ai nak mengadap my lappy...abis sapo nak mnegadap en budak tecik 2...si syawal...bukan leh sensorang..nmpk kami mula mengadap..x layan dier....mmg kn serbula kami gamaknyer...mmmmm...


kire kat opis la dapat berblog pun...(sambil2 stress wat keje kat opis kan)...


tapi 2 la yang terjadi pada diri ini...camno ni...

cam x seri lak klo post n3, x dapixca kan...mmmm...

mmg xda seri tau...but at least boleh la meluah rasa tanpa pixca..


in i x...langsung x leh...yang boleh....hanya jenjalan umah kengkawan ai je...mmmm.....

mmg ai tau banyak citer...nak join contest n GA yg di tag kepada ai..x dpt la...


mmmm....camne ai nak settlekan masalah ni...


busaannn la pulak..juz dapat ke umah kengkawan je kan...


tapi x pe la...at least ai tau perkembangan terbaru kengkawan ai ni kan...


x pe la x dpt tau perkembangan ai..janji ai sihat walafiat...kan kengkawan....


pada waktu ni syawal sudah di buai mimpi yg indah sambil di iringi dgn bacaan al-quran nur karim...

en asbeen ?????????


ape lagi ngadap komputer dier tgk komik la...mmmm....


ai jenjalan umah kengkawan sambil post n3...

4 ulasan:

eima berkata...

nape kat opis ???
ptt la diam je ....

MrS. F!zA berkata...

eh sue..tetiba kita bru trgt la hadiah tu..janji nk jmpa sblm p umah mak blh plk terlupa tk igt lgsg..pg smpai zhor bru naman balik dia ada game takraw..bila dh blk rehat2 masak ape lps tu trus kuar gitu je gi rumah mak..huhu sori bt sue tertggu..adehh..

airis naufal berkata...

hai suraya.. tq sudi bace blog saya.. n blog contest sya.. awk jgk penah komen kat entry http://ayucontest.blogspot.com/2011/03/contest-story-mory-sobsob-by-pieyaris.html

trima kasih skali lgi.. salam perkenalan dari saya..ayu putrajaya..

Cute MuM berkata...

samalah dangan uyun..
pc kat ofis nie asyik problem..
nasib baik semalam memang dah siap entri autopublish..
kita ada update..
tapi orangnya takder..
huhu..