Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Mei 2011

Akhir dah tau dah nape la PC kat opis ni x leh nak publish post N3 yang ai nak wat...??????????


sebenarnyer masih x tau lagi nape....hahahhahhahah..

tapi yang pasti kat opis ai surf internet guna ni...


benda alah ni la.....

Mozilla firefox...


kalo kengkawan perasan, nape dah lama ai x update blog..juz BW je...

kerna benda alah di atas la...x tau nape tah...

dah wat N3 cun2...alih2 x leh nak publish...

memang menyirap gak...


tah ape tah techniction kat tempat ai ni wat tah...


tapi setelah di belek2...


ai pun sebenarnyer dah nampak dah menatang baru ni...


ni dia

Internet explorer ni...egatkan x leh nak surf...biarkan je la...


tapi arini tangan ai tergerak lak nak try...akhirnyer...

dapat gak ai mengarang kat blog ai ni...


pada kengkawan yang perasan ai x update 2 mekasih la ye...


so selepas ni nak aktif kembali boleh kan...


p/s : eima...akhirnyer....

4 ulasan:

eima berkata...

aku guna google chrome
mayb setting mozila tu kot...
ie aku tak suka guna bila nk wat hrmis je...

syawalsimpsons berkata...

hahahah...sama arr 2 klo hrmis...mmg sengal...tp hrmis mmg hang up sekarang ni

mekchu berkata...

tak paham kenapa dgn mozilla tu.. corrupt ke? install la balik.. pakai IE tak best laaa

syawalsimpsons berkata...

mek chu: tau x pe...ntah...nak try gal install balik...mmg pun pakai IE x best...mmmm...suram saja