Yang DiSaYAngi

Isnin, 23 Mei 2011

GiLer Main BendA AlaH ni..HAHhaha...

Dah Mengapa pulak ngan benda alah kat atas ni....


ni akibat dari pasangan suami n isteri ni dah gile main benda alah ni kat HP memasing...hahhaha...


yang best ai pun ngah menyusukan syawal pun leh main gak...

nak tidokan dier pun boleh...nmpk sangat x leh lekang ngan benda ni....


jangan salahkan ai sorang...En asbeen pun sama...

bayangkan lah...ngah mengadap komputer baca komik...sempat pulak amik HP main

ANGRY BIRDS ni...adoiiii.....


siap bile kiterorg main syawal pun turut join skali tau...

game ni main lastik....

kire time kecik2 dulu x dpt nak main lastik...


main kat game pun boleh..hehehhehe.....


ari2 g mines...jenjalan...en asbeen jumpe toy angry birds ni....

dier beli 1

niat di hati nak bg syawal main...


letak dlm kete.....




jumpe warna ni je dulu...

x nmpk garang pun bird ni..hhuhuhuhhu.....



belom lagi......




sabtu lepas...kami jenjalan kat giant puncak jalil....


pas2 ai nmpk...ai ckp ngan en asbeen...trus dier beli....


e2 bukan niat nak bg syawal main dah 2...2 niat nk mengumpul dah 2...





haaaaa.....ni baru garang.......

8 ulasan:

eima berkata...

hoho ...dah lama aku tak main games kat HP ...
dah addicted la tu ko nih

airis naufal berkata...

amboi.. sakan men game, kalo syawal dh besa skit, kompom la ibu die xpat main dah..die lak yg konker

MrS. F!zA berkata...

kita dlu pon addict dgn game kt henpon gak..game bowling..smpai berlumba2 kejar mata ngan member..yg tkthn time bt apa pon kepala ting tong mcm tgh main..haihh

syawalsimpsons berkata...

eima : mmg gile arrr sekarang ni main benda alah ni...

syawalsimpsons berkata...

airis : akak...syawal pun xyah tgu besar...dah main pun skarg ni..hahhahaha

syawalsimpsons berkata...

fiza : sue dari dulu lagi tau...mmg dah gile main game kat HP...

mekchu berkata...

tak pernah try dan takut nak mula.. sbb takut jadi macam mama syawal.. haha..

syawalsimpsons berkata...

hohohohoho...try la mek chu..tp takut ketagih lak..khooohoho