Yang DiSaYAngi

Selasa, 3 Mei 2011

Komputer Ku RosaK @ Setting Komputer ku Yang Senget



Hai Kengkawan...setelah berminggu-minggu ai pun sengal dok mencari apa yang x boleh 2 kan...


baru sekarang la ai tau nape...

klo kengkawan perasan yang ai dah lama x post entry...juz g ketok umah org je..mmmm...

masalahnyer dah wat post cecantik...pas2 x leh nak post lak...sedey je...


dah try simpan pun...bile tengok balik...x da pun yang dah berpoloh-poloh wat 2...

bengang pun ada...dok pikir gak..nape ye....


kat umah mmg x dpt la sangat nak berblog ni kan...

ye la...kengkawan ramai yg x on9...

dah la 2 malam lak...

pas2 budak kecik syawal 2...sebok nak meyendeng je...

camno 2...yg en asbeen...klo dah tau si syawal cam2...dier pun biar je arrr...janji dpt tgk komik kat PC dier 2..mmmmm....


tp arini..ai try g kat member ai unyer PC..(alang2ko cuti bersalin kan)

boleh lak pulak nak update blog n post N3 2....pelik2...apakah...setting kat PC ai yang prob ni...mmmm....tolong la kengkawan...berikan ai jawapan...


meroyan gak x update blog ni kan...

at least 1 N3 pun jadi la....




p/s: eima, bagila aku jawapan...wwwwwuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5 ulasan:

eima berkata...

aku pun tatau la ... sbb aku tgk kondisi pc ko... natang pe kuar bila ko tekan publish ke pepe ke ...huhuh

syawalsimpsons berkata...

entah...bile tekan publish 2...trus blank...x tau pasai pe...adoi...pe kat PC len..ok lak..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

xtau la plak yea nape??pelik kan..

aanie berkata...

dia mintak tukar pc baru kot...hehe...

asben sy pun jenis baca komik kat pc...huhu..

syawalsimpsons berkata...

annie : dah kena la kite..huhuhu