Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Mei 2011

TQ En asbEen...MengiZinkan...

Arini 06.05.2011...


semalam khamis malam jumaat...

kengkawan ada XTVT x...??????


ai mestila ada..


(ni mesti PK kot lain ni)...hhahahahahha....


XTVT ai malam td..baru di rancang oleh en asbeen..

cadangnyer nak anta adik ipar ai balik umah dier kat Equine park...

ai pun malas nak ikut sebenarnyer....


tapi ngah sebok2 cuci pinggan...maghrib 2 en asbeen kata....


en asbeen : sayang...siap2 la kiter g anta iwan(BIL)


ai : ala awak je la yg g anta...malas la...


en asbeen : jom la...pas kiter anta iwan...kiter.....?????????(di biar tanda soal)


ai : nak g mana...yela...pas maghrib...


ai pun siap2 la...syawal dah sebok2 dah nmpk ai dah siap2 pakai tudung...

pas anta iwan (BIL)...tetibe en asbeen bw kete menyusur ke arah jalan nak g mines...


dlm hati ape hal lak ni...nak g ana lak ni...ai pun malas nak ckp...diam je arr....

syawal dah selamat dah tido kat atas riba ni...


mmg sah...jalan menuju masuk ke mines...

tapi nak wat ape...


tengok terus nak naik tingkat 4...ape je ada...


openyer en asbeen mengizinkan ai membeli ni...

beli ape...



beli ini la...





ni dia....

samsung galaxy ace...


untuk pengetahuan kalian..

ini adalah 1st time ai pakai HP cam gini....


mmg haram x tau pun...

tp niat 2 mmg nak pakai...


sape yang bayar..????????????????????????????

agak2 kengkawan...

mestila ai yg bayar...hehehheh...


tetibe en asbeen kata klo


en asbeen : klo dpt cam awak punyer pun ok gak...


(die egat ai x dgr 2..hahahhaha)


ai : abg nak ke...????????nak baik amik skali...


en asbeen : x yah la...nnt la...


ai : klo nnt harga lain lak...


cina jual HP : amik la ...ai kasi murah...


alih en asbeen pun amik gak...




warna putih gitu suci bersih....


mekasih en asbeen mengizinkan ai membeli ni...

kiter ni jakon sikit..x penah pakai...

terkial-kial je gayanyer.....


hahahhahahah...


pagi saja try call en asbeen dah kelam kabut...

x tau mana nak touch end call...hahhahaha....

3 ulasan:

Cute MuM berkata...

wow.. bestnya..
hp canggih lagi tue..
nak satu gak boleh..
hihi/

syawalsimpsons berkata...

nak..nnt kalo ada rezeki sue...ada la rezeki cute mum..hehheh

aNiM berkata...

nak jugeeee...