Yang DiSaYAngi

Jumaat, 24 Jun 2011

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?

 TQ to AANIE
sebab dier buat segmen ni...n aku pun terbaca..n aku pun nak join 
segmen yang di anjurkan oleh 

ada buat segmen yang bertajuk 
"BILA SI ISTERI BERBLOG..SI SUAMI dan ANAK?

bagi aku yang mempunyai seorang anak ni..aku selalu berblog kat opis je la..tapi ada jugak aku buka blog kat umah..hahahha...kat opis pun sambil2 buat kerja N berblog...so tak da sesiapa nak menghalang..kire ok la tu..tapi bile aku abis kerja dan sampai umah laki aku mesti mengadap depan komputer dier baca komik...so, tak da masa aku nak berblog kan..tapi bila ada peluang seperti :
  • abis masak nak pegi mandi..sempat laki kat ruang tamu dengan anak, lepas tu aku kat dalam bilik..kata nak mandi..tapi sebelum mandi buka blog aku kat komputer yang tersedia terbukak tu..sempatla aku update ape yang perlu..tapi aku lebih suke Blogwalking kat blog2 kengkawan aku..rasa tak lengkap bile tak tau citer masing2 kan...
  • bile laki dah abis solat..aku pun kn solat selepas dier..aku cakap"abg sayang nak solat..jg syawal ye..."sebelum solat pun sempat tgk blog jugak tengok aper yang perlukan..hehehhe...
  • Bile anak tido dalam buai..laki sebok dengan komputer baca komik..abis aku macam mana nak berblog N blogwalking ni...jangan risau ada penyelamat...My laptop terpaksa ku keluarkan dari karungmu N aku letakkan kat atas katil N dapat la aku berblog..yeeppppiiii...berblog sambil mendodoi anak dalam buai..pon boleh..hehehheh
cumanyer time masak jela aku x dapat nak berblog N jaga anak...mmmm...tak pe..la...disebabkan reason2 tu je la yang aku mampu berblog walau tak sehebat kengkawan blogger aku yang lain...beribu-ribu dorang dapat hasil dari berblog...aku ni pun belum bertuah agaknyer...tak pe..tak kesah pon....
tapi walaupun berblog sekalipun..tanggungjawab N tugas aku sebagai Isteri N Ibu aku tak penah abaikan..masak..aku masak..walaupun laki aku kengkadang masak jugak..anak sentiasa dengan aku...walaupun tengah berblog..anak di riba..sebok nak tau aper yang ibu dier buat....

tapi yang bestnyer laki aku tak penah pun membebel la selama aku berblog...dier pun aku pun macam dier..kaki komputer...so tak da hal la....

yang penting MY LITTLE FAMILY ni mesti diutamakan walaupun berblog kan..hehehehhe

mekasih BEN ASHAARI

4 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuuuuuu..hehe singgah tgk mereka yg join segmen Abg Ben! happy blogging :)

Beeha B. berkata...

beeha dtg dan follow...:)

http://sepatukacasindarella.blogspot.com/

aanie berkata...

hahaha..sama la kita...nasib la dpt suami yg kaki komputer gak...dia pun jenis baca komik kat pc gak ek?? haha, nanti blh la jd geng diorg tuu...

syawalsimpsons berkata...

itu time jumpe annie...masing2 x tau lg..nnt klo jumpe skali lg..abis la laki2 kiter ni hehehehhe