Yang DiSaYAngi

Isnin, 6 Jun 2011

BZ tahap Gaban

Arini BZ tahap gaban...


nape...tengok la kat atas tu...BZ nak siapkan Buku Rekod pegawai kat opis ni...

al-maklum la next week kena pegi kursus pengurusan BRP dan Pelarasan Gaji di Kedah...so kena la siapkan cepat2 supaya nanti pegi kursus tak da la risau pikir Buku Rekod pegawai tak siap lagi...


lagipun next week jugak ada, MINGGU BRP 2011 kat opis...sebab tu kena la siapkan...

buat masa ni hanya mampu BW je...mmg itu yang selalu aku buat pun sejak ada blog ni..nak update cite...M besar..hahahah...


so nanti akan ku lawat lagi teratak korang lagi ye...korang pun jangan la lupa terjah teratak aku gak ni..huhhuhuhu

6 ulasan:

aanie berkata...

wah, siap ada buku rekod...^_^

syawalsimpsons berkata...

mesti aanie..dah tanggungjawab...huhuhu

eima berkata...

syawal tinggal ke time p kursus tuh ??

syawalsimpsons berkata...

yola...tinggal ngan laki aku la..huuhuhu....terpaksa...

mama tisya berkata...

happy 2nd anniversary..smoga berbahagia hingga hujung nyawa di samping keluarga tercinta

syawalsimpsons berkata...

mama tisya : mekasih