Yang DiSaYAngi

Rabu, 22 Jun 2011

Dari Syawal Yafiq ke My Little Family...ok tak

Arini...aku tak berapa nak banyak kerja setelah kerja banyak yang sudah diselesaikan...so x da sape yang nak kasi aku kerja...
aku minta kat kengkawan aku...

"korang ada keje yang nak kasi aku buat tak....???????"

alih2 ni la jawapannyer...

"maaf...tak da..."

 walhal mmg x nak kasi aku keje la tu...hehehehhe

maaf sudah lari tajuk..
arini aku kebusanan, so aku telah menukarkan :

- header blog
- template
- bloglist aku(sebelum ni main taruk je..semak di buatnyer...)
- ni yang palling penting TUKAR NAMA BLOG



kalo aritu...aku punyer blog berwajah di bawah ini...

SYAWAL YAFIQ..MY BABY

bertukar la kepada kat atas ni'


MY LITTLE FAMILY....

so kepada kengkawan aku yang mengenali diriku ini, harap korang tahu ye...
takut..mana la tau kan...korang cari aku...hahahahhahahah
ada ke yang cari aku tu....

sengaja aku membuat perubahan baru kan...
but aku punyer blog still warna hijau seperti sebelum ini...
rasa macam sejuk je tengok..hehhehehe.....

tapi bagi kengkawan aku yang bloglist dorang yang x berapa nak tau aku punyer update...
asik kat bawah je blog aku kat page korang kan...

aku pun x tau nak wat...aku pun tau ape masalahnyer...
perasan gak kat blog CUTE MUM contohnyer...aku mmg perasaan pon...x tau la...


so klo korang rasa nak tukar nama aku kat bloglist korang dari SYAWAL YAFIQ..MY BABY ke MY LITTLE FAMILY...aku ucapkan jutaan terima kasih kat korang...

2 ulasan:

Cute MuM berkata...

ok.. dah update..
pasnie baru tau ada entri baru ke tak..
cantik wajah baru blog nie.. :)
cuma kalo boleh buanglah Word Verification tue..
senangkan orang nak komen..
:)

syawalsimpsons berkata...

mekasih uyun...