Yang DiSaYAngi

Rabu, 29 Jun 2011

JOM JOIN TEKA-TEKI SYAWALSIMPSONS N MENANG

Walaupun Bz nak siap kijo yang di beri...but My blog tak leh la nak tinggal macam tu saja kan....

so memandangkan next week aku akan Cuti-Cuti Malaysia....
aku nak adakan satu teka-teki untuk kengkawan blog aku ni..
caranyer mudah sahaja...

  1.   Buat satu Entry  yang bertajuk JOM JOIN TEKA-TEKI  SYAWALSIMPSONS N MENANG 
  2. taruk Banner kat atas  kat entry korang tau
  3. x yah bagi jawapan kat entry....juz bagi jawapan kat comment box entry ni je tau..
 ops lupa soalannyer..klo tak macam mana nak jawab kan...

SOALAN : DIMANAKAH SYAWALSIMPSONS AKAN BERCUTI MINGGU HADAPAN

   KLU :
  • Dalam Malaysia
  • tempat yang ada waterworld

2 pemenang  akan di cari dengan jawapan yang tepat

Hadiah : mestilah barangan dari tempat Cuti2 Malaysia aku nanti


tarikh tutup untuk teka-teki ni..
06 JULAI 2011 12.00PM

 

p/s : ada tak yang akan join...

10 ulasan:

mama tisya berkata...

bole teka byk kali ke?

syawalsimpsons berkata...

OPS...BOLEH TEKA SEKALI JE KAKAK...

tiefazatie berkata...

sis..ifa dh tgl komen link n jwpn ifa kan?kalu xde bgtau ek..sbb hang td nie..hee

mama tisya berkata...

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/07/jom-join-teka-teki-syawalsimpsons-n.html

pucheh berkata...

http://pucheh07.blogspot.com/2011/06/jom-join-teka-teki-syawalsimpsons-n.html

Tekaan saya : Gambang Water Park, Kuantan, Pahang

Cik Rose Cute berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
SyUhAdA berkata...

dak wat n3..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/jom-join-teka-teki-syawalsimpsons-n.html

tQ~

SyUhAdA berkata...

jom join GA syu..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/syu90s-1st-giveaway.html

TeAqArH berkata...

aik..asenye dah bg...nape ilang ni.???

Cik Rose Cute berkata...

join yang atas tu delete sebab linknya tak boleh bukak..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/jom-join-teka-teki-syawalsimpsons-n_30.html