Yang DiSaYAngi

Sabtu, 11 Jun 2011

Jumpe LEMBU kat Paking Opis, korang Ada macam tue???

2 hari kelmarin...aku berjalan nak pegi bangunan lain kat area opis aku tu nak anta surat urgent...so terpaksa melalui parking pelawat+pekerja...

(kerna bassment parking staff udah full)

so dalam kebosanan n jalan pulak dengan opismate yang memang sengal...


ternampak la LEMBU.....

alamak ada lembu ke kat area opis aku ni..camno boleh ada pulak ni...

dah la tua area parking la....


meh sini aku tunjuk lembunya...yang sempat snap 1 je..walhal ada 4 lembu...


warna silver...
















Ni la dia LEMBU nya...

tapi nape lembu pulak...

puan suraya ini kereta...

hehehhehe.....



jom kiter close up sikit ape yang ada di wiper cermin kete tue....

ni dia...luahan rasa orang..tak tau la pelawat ataupun staff...

apa lagi opismate yang sengal pun berkata...


"sue...ko amik gambar kiter tunjuk kat opis kiter..kiter jumpa lembu.."


so sebab tu la ada gambar ni...

tapi mana lembunya...



ni dia

nampak...punyer marah la ini olang....mmmmm....tp kete ni mmg tak patut buat macam tu pun...


at least ko dah tau ko salah...ko cari la inisiatif ape2kan....




ni satu lagi..adoi...mmg sengal kan.....



p/s : eima...ko ada perasan notis ni...


7 ulasan:

eima berkata...

slalu prasan ...hehe

tp waja tu tak ptt la ...
mana leh parking kat ctu ... cam ne org nk masuk ke pdg tuh....

pesal tak snap sekali plate no keta die ...kasi publish....

syawalsimpsons berkata...

alamak...skali aku lupa da...adoi..patut ko kn join adventure ngan aku snap gambar dorang ni..br jadi..huuhuh

eB ezrin berkata...

ha ha ha, raser cam klakar plaks ;p
jom jenguk
http://mamaaerish.blogspot.com/2011/06/klcc-kami-jumper-bloggers-memory-with.html

MrS. F!zA berkata...

hahaha..adehlah..org mcm ni mmg fkir dri sendiri je..tk fkir dh susah org lain ke hape kan.

Lelord berkata...

ekekekekee..mcm2 arr

aanie berkata...

uiks, ini memang betul2 lembu....hehe..

Nens Collection berkata...

klakar btol..hehehe..
sy dh follow sini..nk tambah rakan2 yg bergelar ibu

http://www.nenscollection.blogspot.com/