Yang DiSaYAngi

Rabu, 22 Jun 2011

Maaf Puan...Puan Salah Masuk TOILET ni..adeeiii malunyer

Semalam...terasa nak lunch kat alamanda...
so bile dah abis makan.aku n kengkawana kau pun jalan2 la cuci mata kat alamada...
xda aper pun yang ada pun kat alamanda..
kalo dah selalu g, umah pun belakang alamnda..memangla...


so untuk dijadikan cerita, aku terasa nak ke toilet...aku cakap la ngan kawan aku yang aku nak ke toilet..minta dier tunggu kat mana2...kawan pun ok...

dengan pantas la aku jalan..terasa jauh la sangat toiletnye...walhal dekat je...dlm on da way nak ke toilet, aku dapat call dari kawan aku kat opis...(sebok benar la dier)bukan aku tak beli pun buah delima yang bini dier nak..dier minta tolong aku belikan...aku baik..pun g beli...so dier call nak tau aku dah beli..tak menyempat nak tunggu aku sampai opis, tanya aku kat opis...bengang lak aku...aku pun angkat la call dier....

aku : ape dier..ko nak pe...aku beli la..esau sgt....

kawan aku@iejat : mana la tau ako x beli...

aku : sebok la ko ni..aku nak masuk toilet pun nak call..jap2 lagi la aku kasi kat ko..sengal...

kawan aku@iejat : hahahha..yela...


dier boleh gelak pulak...aku pun meluru masuk tanpa tengok signboard toilet...sebok ngan call kawan aku tu la...ngan HP lagi..mmmmm.....

dah tu...aku pun terus je...
tapi rasa cam lain je...

"nape lak sunyi toilet pompuan ni...selalunyer toilet pompuan arrr riuh...ngan cleaner la bagai...."

sampai hujung aku masuk...lepas aku terpandang ke kanan aku...aku terkezut....

dier pun terkezut gak tengok aku...

time tu baru la aku sedar yang aku dah salah masuk toilet...
mamat tu mmg terkezut la..aku boleh sengih2 kat dier..

"alamak salah la abg..maap ye...saja nak tengok bersih ke tak...hehhehehehhe"
muka mamat tu mmg cuak tgk aku masuk...nasib baik la mamat tu tgk betoikan rambut dier kat cermin...klo benda lain..alamat x kuar aku..hahhahahhaha...sengal suraya....

aku keluar...aku terus g kat kawan aku...aku ceritala...bantai gelak besar dorang kat aku kat alamanda tu gak...adoi....mmg malu ni....

citer ngan en asbeen..dier boleh kata "PADAN MUKA"...mmmmmmm


p/s : klo korang ada x pengalaman cam2...mmmm.....

4 ulasan:

Cute MuM berkata...

heheh..
pernah gak terjadi camtue..
masa tue penuh konfident jer masuk..
bila tgk keliling semua lelaki..
cepat2 lari..
malu giler..

MrS. F!zA berkata...

hahahaha tersengih2 kita baca.. msuk lum pernah hampir2 masuk pnh la..mujur naman tgur tu toilet laki..hahaha

MARIA LIZA berkata...

tu la leka sangat...mcm baru sekali je gi alamanda tu..

syawalsimpsons berkata...

maria : tu la pasai..kwn punya hal la ni..hahahha