Yang DiSaYAngi

Jumaat, 24 Jun 2011

Nape Keluar berjalan tak Pakai Seluar...


Semalam sudah gaji..yeeeee...

aku pun dah mention ngan En asbeen nak beli brg dapur...dah abis ...kosong kat dlm frezer..mmmm....
so mlm semalam aku pun bergerak ke alamanda yang sekangkang kera..hehhehe...
tu pun sebok nak naik kete....yela beli barang banyak..kena la naik kete...sape yg nak jinjing..dengan budak kecik tu..ngan stroller lagi...

so berjalan la kami dengan semangat berkobar-kobar beli barang...

Malam semalam before keluar..en asbeen ngan baik hati masak MEE BANDUNG.
(dah macam makan kat kedai...siap order)

setelah abis g beli brg...aku singgah la mcD..mau kasi budak kecik tu makan Bubur..
(maap sayang..ibu tak masak nasi..sebab abah dah msk mee bandung..hehehehe)
tengah2 khusyuk2 mkn...mau angkat syawal...tetibe basah punggung...dah mengapa pulak...rupenyer dier kencing...

aku : Ya Allah...bocor pampres...dah penuh...

En asbeen : mmg saya tau pun...dah penuh...

aku: dah tu nape tak g tukar waktu saya g beli barang tadi...

En asbeen : saja, saya tunggu awak....

(adoi....)
tunggu aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bengang je aku..seb baik la laki aku...
terkocoh-kocoh la aku g toilet tukar pampres...
(perhatian..aku x salah msk toilet lagi ok..hehehhe)

suar dah basah...so terpaksa tak pakai suar..
alamanda dah la sezuukkk...
org tgk syawal gelak2 je jalan tak pakai suar..
nak dukung  tak mo...sebok nak jalan..adoi.....

sempat aku amik gambar ngan dier kat bwh blok...

suke benar la dier jalan kat bonggol yang ada laine kuning ni...
(dier egat zebra cross kot..hehehhehe)



nampak tak?????????
mana suar kamu sayang..adoi....

nak jugak bergambar...dah macam pakai skirt dah..hheheh

"ibu dah la jom balik...x mo amik gambar lagi..syawal dah sejuk...hehehheheh

maap..maap...maap....kualiti gambar..kureng..amik gn HP..gegar2..ngan budak kecik ni yang tak tau duduk diam...
pada sesiapa yang penah jumpa syawal..tau la kan...macam mana aktifnyer dier....

7 ulasan:

Anum berkata...

ciannya dia
hehe

eima berkata...

nape tak bw spare ??
aku pegi kejap pun harus bw ... even pegi kedai mamak je ... complete semua aku bw sekali ngan susu ....
takut jd kes cam ni la ....kesian syawal kena gelak ..hahahha

syawalsimpsons berkata...

Anum : xpe...dier pun jenis x tau malu cam ibu dier gak..heheheh

syawalsimpsons berkata...

eima : aku mmg bw...tp bile bw x da ponn...lg pun alamanda...susu pun sebelum pegi pun dah settle minum..so bw air suam je la...mmm..pampres mmg bw dlm raga stroller..tp suar x egat..hehehhe....x pe..dier pun jenis x tau malu cam ibu dier gak,...

aanie berkata...

adeih, sian syawal..x pakai seluar...baju dah lawa dah...tp bila tgk bawah...hehe...

syawalsimpsons berkata...

aanie : cian gak kat ibu dier tahan malu..seb baik la akob n syawal slamba je...

Tanpa Nama berkata...

fuh aktif betul dia...