Yang DiSaYAngi

Khamis, 23 Jun 2011

Sape nak Beg FREE...cepat2 sebelum Terlambat


Sape2 nak beg FREE..cepat2 la LIKE kat Sini

cepat2...hanya 5000 Fan page yang cepat je akan memiliki beg FREE ni...
malam semalam terasa nak buka blog pulak..mmg sudah jadi tabiat akan terjah ke blog MAMA ZHARFAN
dari start aku ada blog lagi...banyak info kat situ...
tetibe ada pulak info INI

aku teruja terus LIKE n REGISTER n PRINT COUPON untuk REDEEM beg FREE ni...
sape yang x suke dapat beg FREE kan...



Ni aku register tok aku pun...aku amik tout bag gold (Limited Edition) tok aku ..hehheheh...leh la bawa g mana n taruk barang makeup ke...(ada ke barang make up..hehehhe... 




  

ni untuk en asbeen aku...aku pilihkan untuk dier SLING POUNCH BAG BLUE...
en asbeen ni suke g keje bawa beg galas...tah ape tah yang di isi...dah lama aku tgk beg tu ngan dier sejak zaman bercinta lagi...so alang2 dapat beg FREE aku pun redeem skali tok En asbeen...
seb baik la en asbeen ni ada page FB...klo x susah la..yela 1 beg, 1 page FB...hehhehe....

aku call mlm td akak aku...A.K.A ADAMNIGINA
aku call..mula2 sore lemau je...malas nak cakap...tengah tido...
bile aku kata ada dapat beg FREE...aku yang kat dlm fon ni pun dpt agak..dari mata kuyu, terus mata bulat dengar barang FREE...terus sore segar bugar jeee..hahahhahah...
aku aku ni mmg x leh dgr barang FREE..cam aku gak la...

so pada mereka yang inginkan beg ni...cepat2la LIKE sebelum 5000 fan page ni ok....

6 ulasan:

mama tisya berkata...

hah tu la benda free kn..kena cpt2..hehe

Nigina berkata...

yele ko bagitau aku.. mestilah segar... aku nak redem jauh sgt.. tahu pi buat kat dekat sini...

aNiM berkata...

hihi.akak pun dah like jugak semalam.
sama la amik taut bag gold tu.hihi.untuk abang ngah akak amik sling pouch bag juga.tapi RED la.abang ngah suka kaler terang benderang.hihi

syawalsimpsons berkata...

mamatisya : hehehhe...tu pun sue tgk gak kat blog akak...sambil2 kat blog MZ gak..klo x, x tau gak...camne kan..

syawalsimpsons berkata...

nigina : ala ko klo benda free mmg ko laju kan

syawalsimpsons berkata...

anim : kakak...sama la kiter...akak colect katne...