Yang DiSaYAngi

Selasa, 21 Jun 2011

Selepas 5S, Ada lagi Hiasan Dimeja...Ini dinamakan hobi


Selepas 5S...masih ada lagi barang hiasan yang secantiknya kat atas meja aku yang kosong..
(dah macam tak da keje dah...mmg pun keje dah abis...bos tak nak kasi keje.)

klo tengok pada tempat orang lain biasa la..mesti ada muka anak la...asbeen, wife..macam2...

klo aku ape yang ada...

meh kiter skodeng sikit....


ni die..nampak siap tulis SUDUT PERIBADI..hahahha...x menahan...
ini akibat hasil suke sgt aku n my little family aku suke sangat tengok citer kartun...

time bercintan cintun tgk 1st kungfu panda kat wayang berdua...

bile ada kungfu panda 2...tengok bertiga pulak..
dapat pulak anak yg suke la sangat dengan kartun...mmmm...mmg terpengaruh la aku ni...
ini adala hasil belian aku di mcD alamanda ni...

aku ada nampak a few weeks ago...
cam comey je...nak beli la happy meal ni..nnt dapat mainan kungfu panda (PO) tu, boleh kasi syawal main kat umah...
(niat dihati begitu la)

tapi bile lelama letak kat sudut peribadi tu alamak...
cun la pulak...so tak jadi la kasi kat syawal....

"maaf ye sayang...ibu main dolu kat opis.."

next week nyer punlak beli dpt si merak N mentadak mentaduk tu..
dah di jadikan koleksi kat opis..hahhaha
nampak...jadi la syawal tgk melalui komputer je...
dapat kat syawal...alamat jahanam benda alah ni semua....

jahanam dek sepupu dier main hempas2...dier pun join sekali...

2 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

kemas nya meja su..meja kita ni serabut..dah hias penuh brg tp maintain serabut je...huhuhu

syawalsimpsons berkata...

heheheh...dah 5s cuba klo x5s...dah lebeh kurang sama meja kite