Yang DiSaYAngi

Isnin, 27 Jun 2011

Terima kasih pada yang menasihat..TQ KAWANKU N SEDARA KU


tadi pagi agak down ngan kisah

so ramai la yang comment...
mereka mmg setia ngan tip, petua n nasihat untuk di beri pada aku...




akan aku cuba eima tip yang ko bagi ..insyallah jadi..aku bgtau k...


terima kasih jugak...pada beras...ehhh slah biras aku ni...nasihat yang baguih untuk aku..yang baru ada sorang anak ni...dier dah dua...lagi la kan..tp yang aku suke pada nak2 dier...A.K.A anak2 sedara aku jugak...
anak2 dier mmg behave tau N dengar kata..suke tau aku main ngan2 kak anim ni..

mekasih pada mereka

5 ulasan:

aNiM berkata...

hehehe.
sharing is caring ^_^

gudluck mak lang :)

pssst..behave ye?hihi.harap2 sampai ke besar la macam tu.ngee~

syawalsimpsons berkata...

mmg behave la..hehehhehehsuke ngan damia...n abin gak

MrS. F!zA berkata...

sue, darwisy lg lah tkleh minum susu lembu dia alergik..tpksa gak minum soya..thulah rege nya mcm mna..tiap2 bula mmg kompom habis 5,6 tin dlm rm250 dan rm300.. sedihhhh!

mekchu berkata...

ohhh... ini kes anak payah nak minum susu ehh.. rasanya kebanyakan budak mmg akan tunjuk masalah mcm tu kat parents dia.. tp nnti smpai satu tahap dia akan ok.. but slowly.. just monitor as long dia ada makan something utk bg tenaga..

MARIA LIZA berkata...

jangan le tukar lagi...