Yang DiSaYAngi

Khamis, 2 Jun 2011

TerinGin NAk JumpE BLoGer2 ni N Ada Yg PenaH JumPE Pon..

Arini nak citer yang best2...x mo la sedey2 lagi kan....

insyallah nnt mesti syawal sihat n leh main2 lagi ngan ai....


Arini nak citer pasai Blogger yang teringin sgt nak jumpe...

bukan pe...dorang2 nibagi rezeki melimpah-limpah...x macam ai ni..hahahah...x bertuah langsung...ehhh salah..ada bertuahnyer...bertuah ai dapat En asbeen ni tau..


ape yang bertuahnyer dorang ni??????

dah segi pendapatan dlm berblog ni...mmg terbaekkkk...

dah pulak...dorang ni slaloo gak la menang2 mana2 CGL yang dorang join...x terpantas...terbaeekk...x pun terhebat gitu...

dah 2 ramai followers dorang ni..yola dorang banyak citer n ramai yang comment bila dorang publish N3 dorang ni..mmm...best..


kire kalo 1 hari bile ai bukak blog...mesti ada N3 dorang n mestila ai akan bukak blog dorang nak tau citer dorang...walau 2 juz citer2 peribadi dorang...ntah nape ai suke baca...


jom la kiter kenai ngan depa noh....


ni blogger pertama yang teringin ai nak jumpe tau...

kenai x header...

mesti semua tau header sape ni..


ni la orangnyer MAMAZHARFAN
ai suke ngan citer2 MAMAZHARFAN ....ntah x tau nape...
klo CGL dier la yang terbaaeeekkkk...
mayB citer2 dier waktu kat NEGARA ORANG 2...yang best 2...



blogger kedua yang teringin nak jumpe....

alamak..x da gambar..kenai ke....




ni la orangnyer....MAMATISYA @AMY

mmg best baca blog dier buka je dari segi pendapatan berblog..tapi..yang best ai baca blog ni...bab..macam2 makanan yang leh wat ai terliur 2...

ai suke bg kengkawan kat opis ai tgk blog ....MAMATISYA ni pas2 bukan part makan2...mmg bebudak opis bising abis la kat ai ni..hahhah...lagi2 la time petang masing2 lapar...sejuk lak kat opis 2...mmg kn maki la ngan kengkawan opis 2..hhuhuhu...

....MAMATISYA banyak makanan yg best kat blog dier...

ada 1 dessert yg ai wat n amik kat blog ....MAMATISYA ni...


semalam ai wat lagi untuk pot luck kat opis...saje wat makan2 tok sambut bufday bulan 1-5...(termasuk ai la...ai bulan 10)...bos besar @SUB ai makan...dier...

SUB@Bos Besar : "mana belajar ni sue?????"


ai : "alamak...puan nak resipi ke..hehhehe....???


SUB@Bos Besar : boleh gak...1st time saya makan ni..sedap n cantik...


ai : (dah suke dah muka 2..kn puji...hahahhah) saya amik resepi kat member blogger...

ni kire x da la cantik mana pun..tp member blogger 2 lagi terrer arrr...


SUB@Bos Besar : oooo.....pasni leh wat lagi kan....




Blogger ketiga yang ai nak jumpa gak...


meh tengok ni.



tau header sape ni...




ni la dier....MAMAAQISH @ANJE


MAMAAQISH pun ai nak jumpe gak...slaloo gak comment n tgk citer2 dier...

mmg banyak sangat pic naka dara MAMAAQISH sorang ni...sape lagi...

balqis la...

balqis mmg comey n mmg terbaaeeek pose sama cam anak MAMATISYA..huhuuhu...

ada gaya cam dorang yg join america next top model...

cycle brape...x tau...janji ada gaya...


n macam2 berita terkini yang belum tentu lagi ai tau ....huhuhu...

so kire banyak info n toturial la kat blog MAMAAQISH




Blogger keempat yang ai teringin nak jumpe...

slaloo ai nampak dier kat blogger2 ni...

comment dier sentiasa ada di setiap blogger ni...

klo ada CGL dier mesti ygn terpantas yg join...


dier gak...slaloo rezeki murah...kire bertuah la..slaloo nama dier terbit kat page2 blogger ni...


sape lak ni...

meh kiter skodeng...

agak2 ada yg tau + kenai ka....






ni la dier...NANA

anak dier damia 2...mmg muka cam NANA tau....

NANA punyer tahi lalat mmg terbaaeeeekkk tau...

hohohohoho...


selama ni ai x penah terjah blog NANA ni...tapi slaloo ai tengok dier akan sentiasa ada di mana2 page blogger ni tau...ramah betoi ni...2 yang best 2...x kan nak diam je kan...



e2 bagi blogger yang ai teringin sangat nak jumpe kan...slaloo kat alam maya je...nk gak yang real life kan..baru best.....







jom ai nak citer pasai member yang ai ada penah jumpe n slaloo gak jumpe gak ni..hohhoho

(selalu ke...)



blogger ni ai penah jumpe n akan jumpe lagi sekali bulan 6 ni...

ai x sah x bukak page blog dier 1 hari...

rasa x lengkap la berblog ni kan...


nak tau sape...

ni haaa.....

mesti semua kenai ni...(bg yang membaca la...)


meh kiter close up sikit..

ni la CUTEMUM N anak dier Dania Alisha...

1st time ai jumpe CUTEMUM comey cam nama betoi n nickname dier ni...

kecik saja orangnyer...orangnyer mmg ramah...

suke bukak blog CUTEMUM bab banyak info yg best...


yg bestnyer CUTEMUM x penah jemu citer tentang CUTEMUM family...

ntah pasai pe...ai suke baca....pas2 mesti nk comment....


pasni ai akan jumpe lagi..tok tournament yg di anjurkan oleh CUTEMUM ni...

CUTEMUM ni suke main bowling...sama la ai n en asbeen pun...

sehari sebelum jumpe CUTEMUM nnt pun ai akan main bowling tok komuniti umah ai...yg bestnyer ai, my mum n akak ai akan join...

best 2 my mum join...leh tahan gak my mum main 2..ada la lebih kurang daddy dania ...huhuhu....


ai gile gak main bowling sejak zaman sek lagi...termasuk la karaoke....




blogger yang yang penah gak jumpe...

ni dia.....FIZA

FIZA pun ai jumpe bab FIZA menang early bird kat GA yang ai wat dolu...

so hadiah by hand la...

Husband ni Chekgu...so ada gak kengkadang FIZA call tanya tentang hal naman 2 kan...


best gak FIZA ni..bab yg bestnyer FIZA ddk 1 tempat ngan ai..PUTRAJAYA...

darwisy mmg comey bile darwisy kenakan mama dier n papa dier..mmg klakar n comey..

(alamak teregat syawal yg x sihat kat umah 2...)

FIZA ni bukan je ramah ngan ai...naman pun ramah tau...borak ngan en asbeen...cam dah lama kenai je..huhuhuhuh....




bukan dier je ramai lagik...
ada lagi..


ada 1 blogger ni...ai jumpe....

yang bestnyer ai baru tau dier 1 kementerian ngan ai..

dah pulak 2...dier ada ckp yg dier slaloo jumpe ai...tp x brani nak tego..takot slh org..alamak..jgn la begitu....


huhuhuhu...nak tau sape...

kenai header ni...



ni la dier...EIMA

EIMA ni muka mmg manis tau...suke tgk muka dier...serius...hoooho...

tp yg best dier mmg brutal la..hohooh...br best kiter nak berguraukan..


EIMA selalu comment kat blog ai..mekasih ye....

dier gak ngah preggy anak yg ke-dua...adik fahim la...

EIMA ai slaloo gak jumpe kat cafe...boleh dikatakan hari2 gak...

mmg jodoh hari2 jumpe...


so kepada EIMA yang selalu aku jumpe...TQ bab nak gak jumpe slaloo kan....

EIMA pun ddk putrajaya...


selain 2...yang ddk putrajaya..


ai suke beli crabstick kat dier..mmg best kalo masak 2....

mmg slaloo gak jumpe 2...



Pun ai penah jumpe bab beli photo potrait,...

K.AYU tahniah dapat BB lagi....



ni lak sedara ngan ai....


MY SIS...mmg selaloo la jumpe...anak dier my mum jaga...anak dier kawan baik ngan syawal..huhuhuhu


2nd....MRS.MAZA

ni MRS.MAZA akak ipar ai...biras ai la kirenyer....




best kan...klo jumpe n jumpe lagi ngan dorang2 ni....

11 ulasan:

aNiM berkata...

uhuk2..
*tersedak

aah kan.
bila dah kenal bloggers ni rasa macam nak jumpa.
rasa macam dah kenal lama pun ye juga.

syawalsimpsons berkata...

ye la kakak...huhhuhu...akak nabil dah sihat ke..

mas saari berkata...

first time akak masuk sini...

berdasarkan komen sue di blog akak tu, akak rasa penulisan so ok dah boleh difahami tapi cuma kurangkan guna shortform dan tulis entri di align center...

dulu akak pun guna juga cara tu, tapi bila dah belajar dari blogger2 lama, akak perbaiki penulisan akak!

mama tisya berkata...

kalo dh slalu jenguk blog tu sure best bila dpt jmpe live kn...mn tau ada rezeki bole jmpe...oh join bowling cute mum ek...aritu ingt nk join gk tp ada hal la..kalo tk, leh jmpe ye

syawalsimpsons berkata...

mama tisya : nnt len kali leh jumpa kan..huhhuh

Nana berkata...

alamak...nama kita ada lak kat sini hehehe
aritu kat beday zharfan ada ek?nape xpasan ek...
insyallah nanti ada jodoh dapat jumpe gak

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

terahrunya ada entry plak untuk blogger ciput cam kita ni, TQ ye dear, rasa nak nages je...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

special entry untuk U
http://damiaqish.blogspot.com/2011/06/rasa-touching-bilerto-dilaz.html

eima berkata...

ptt la aku asek tersedak je.. pesal aku tak prasan entry ko yg nih ek ...

brutal ke aku nih ... hehe

br jumpe pun leh klik kan kite....

anyway TQ tau ..review pasal aku...

aNiM berkata...

mak lang: nabil baru baik batuk dan selsema.dah lama tak nebulizer.kali ni kena pulak treatment.haih.

syawal dah ok?cepat sihat ye syawal :)

Cute MuM berkata...

tq sudi buat entri nie..
nanti kita jumpa lagi yer hujung bulan nie..
harap syawal dah sehat,..
nanti boleh main dengan dania