Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 Julai 2011

cuti2 @ Melaka - PART 1

last week punyer citer this week baru nak berkongsi...hahhaha...mmg sengal...
sowi la gambar tak sempat nak mengupdate..hehhehehe...
hari pertama di sana...selepas aku n my lil family aku dah tau mana tempat kami nak menginap tu...pun pusing2 la jalan ke bandar hilir melaka..punyer la jauh..adoi...


syawal teruja je ngan orang naik beca...nak ikutkan aku malas arrr ak snap...tp mengenangkan si syawal dah tunjuk2...(alamak anak aku dah pandai tunjuk2 la...hehhehe) aku pun rela hati la snap...
abah dier siap kata...
"nnt kiter naik tau syawal..."

muka bodak comel...korang rasa comel tak dier...macam ibu dier takk????hahahahha
(angkat bakul sendiri la pulak)



dah sampai kami naik river cruise...
mmm..mula2 syawal buat perangai...pasai ape x tau...nak kata x cukup tido...dah lena bukan main lagi kat dlm kete sepanjang perjalanan....minah salleh kat dlm cruise tu tengok je dier..


alamak...muka ibu syawal sengal...abaikan ok...





sampai sini je la kot...nanti aku citer balik kat korang K....

7 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

weee..melaka mmg best..tp kami ni tk ksmptn nk jln2mana..sabtu je ada keje cikgu tu..ahad je tinggal..mna smpt nk jln2 jauh..penat tk berehat.uwaaaaaaa bini gak sedih :)

Cute MuM berkata...

bestnya..
nanti dania belum naik river cruise tue..

eima berkata...

busuk tak air sungai melaka tuh...hahaha

syawalsimpsons berkata...

MRS FIZA : HEHEHEH..CIANNYER CIKGU KEJE YE...X PE NNT KLO CIKGU X KEJE WEEKEND..AJAK JALAN2 TAU

syawalsimpsons berkata...

CUTE MUM : HEHEHEHE...NANTI JANGAN LUPA BAWA DANIA TAU..MESTI DIER JERIT SUKE2...

syawalsimpsons berkata...

HEHEHEHHE...SENGAL KO EIMA...AKU X SEMPAT RASA PON...

aanie berkata...

cruise tu ditaja oleh mamee ke?? hehe...dah lama x sampai melaka...