Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Julai 2011

Dah Nak Blah Pon, Bahan Aku Lagi Pehal...


Egat lagi tak kengkawan ku sekalian akan ENTRY INI

tajuk memang tak boleh blah punyer..hehehehhe....
ni bukan kes nak mengamuk ok...

ni kes kawan aku yang bertukar tu..aku ada publish kat blog aku tentang MY BFF..
BFF gitu..hahahha..sengal suraya....

aku tak sangka dier akan baca blog aku ni...
dier tahu yang aku ada blog untuk catatan peribadi N kehidupan aku...
dier pon bukannyer rajin benar nak usha blog aku ni...
tapi agaknyer lepas lunch reramai semalam ngan en asbeen skali....

dier tergerak nak bukak kot...

DIER BOLEH BAHAN AKU...

dier bajet dier kacak la tu..adohaaiii...
"egatla iejat..ko tu bukannyer hensem sangat pon...muka lengge je aku tengok..."
hahahahahhaha....

tadi dah nak blah balik kedah pon sebok la datang kat opis...
kire nak nagis2 N touching la tu..
siap bawak bantal merah...
aku ngorat2 sikit...dapat la bantal dier tu..hahahah...
tak jadi la dier bawa balik kedah...

dah la tu siap bahan aku...wat touching kat dalam blog...
ni yang aku naik malu ni...
(itu semua dalam blog adalah betoi2 dari hati tau...)

ni yang susah biler dier tau....silap aribulan...sampai tahun depan dier bahan...mmmm...
kawan 1 batch aku yang lain pun bahan....



tengok tu...dier suruh la en asbeen aku duduk blakang...
dier kata...

dier : ni semua bini2 aku.(bangang dier ni...)
yang belakang tu laki simpanan aku(ada ke dier nak kata laki aku...laki simpanan dier...sengal ke ape ko no iejat...)..

aku : ko ni mmg sengal kan...suke2 ko taruk laki aku camtu kan...

dier : ahhahahahahahahhahahahahh


p/s : mmg sengal la KU KHAIRUL AIZAT ni..

6 ulasan:

adan berkata...

ahahaha.. bestnya dapat kawan mcam iejat tu..

sbb tu la sy tanak member2 sy tahu pasal blog ni.. sy tanak jadi bahan gak.. ahaha

syawalsimpsons berkata...

mmg seronok sangat dapat kawan macam dier ni..hahahha...tp x leh dier tau ni..alamat mmg kn bahan n mula la tu membangga diri..hahahahha

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wahhhhhhh . sempoi jek kawan akak tuh . hahaaa ..

eB ezrin berkata...

ha ha ha :)

cempaka berkata...

rindu sama ejat gak....eijat bila nak lanjer,....