Yang DiSaYAngi

Jumaat, 8 Julai 2011

Kali Ke-dua Join Tournament Dania Bowl by CUTE MUM

hari ini aku agak bz berjalan ke sana ke mari nak kutip duit nak beli hadih untuk kawan aku yang bakal bertukar ke IPDA.A.k.A Institut Perguruan Darul aman.

so sekarang ni la baru free nak buat entry baru kan...mmmm....
citer ni dah lama giler..adalah hampir 2 minggu gitu kot...aku kesah pe..aku nak gak citer..hehehehhe

Last 2 weeks...aku ada join Tournament bowling  DANIA BOWL
anjuran tuan punyer blog la... CUTE MUM

ni untuk kali ke-dua aku join Tournament bowling
aku ngan laki aku suke la sangat main bowling...walau x aktif cam orang lain @ CUTE MUM
dorang ada bola sendiri maksudnyer memang terrer N mmg selalu main la...
aku pun ada hati gak nak beli bola sendiri..(dalam hati je la)
tapi aku tau jawapan laki aku mesti TAK punyer...
tak mo bazir katanyer...bagi aku, kire macam nak jadikan sebagai satu family hobby la..
tapi aku tak la megesah la sangat pon...klo ada..ok la..klo tak da, tak pe la...mmmmmm...

ini la aksi SYAWAL YAFIQ BIN MOHD YAAKOB
yang tak hengat dunia bile sampai je kat tempat bowling..
tau la dah banyak syawal datang sini ni..mmmm.....
 mmg tak reti duduk diam...adohaaaaiiii...
sampai CUTE MUM   pun naik pening tengok ini budak sudah aktif sangat...hhehehhe....

aku ngah sebok2 main kat depan...dorang anak beranak ni la sebok la suruh aku amik gambar dorang...aduhhhaaiiii..
nampak tu dah macam2 versi muka dah dorang anak beranak ni..
nak tangkap gambar ngan abah je,...ngan ibu tak mo pulak...
siap kasi kamera kat aku...suruh aku amik gambar dorang ni...adohhaaaaiiii/......



main hari tu by group..
of course la aku ngan en asbeen...tapi 1 group 3 orang...
mana sorang lagi....tttuuuuuuuu...kat atas tu...
NAD...dier pun penanh join tournemant bowling CUTE MUM  yang pertama dolu...sama ngan aku la...aku kenal NAD ni pun kat situ...dier ni kawan ngan CUTE MUM
tengok ada sklill kan dier main petang tu...
tapi ari tu aku rasa bagai tak da ONG saja aritu...
aku rasa balingan aku tak sempurna N aku tak puas hati je..
tak tau nape...
En asbeen N NAD yang power hari tu..mmmmm...
aku je down...pasai pe tah...


nampak tu..klo ko zoom sikit gambar tu...boleh nampak nama aku...ngan markah yang tak seberapa tu...rasa macam tak enjoy pun...nape tah....

abis settle je tournament ni...sessi pemberian hadiah pada yang menang...
(ala semua dapat...tu yang best join ngan CUTE MUM   apo2 mesti dapat hadiah..)

jom kiter tengok hadiahnyer...sangat la colourful....
tahniah la CUTE MUM  N daddy dania ni..

tengok tu...colourful kan...aku egat CUTE MUM   juz sediakan pin bowling saja..rupenyer ada lagi...
hadiah pin bagi by group yang score paling banyak jatuhan pin...
medal kalung tu...untuk laki N ponpuan yang high score...

N yang 2 lagi medal yang tecik tu untuk raja N ratu LONGKANG...pon ada kan..heheheheheh

sebelum sessi bagi hadiah...syawal N abah dier sempat je na pose kat hadiah tu tau...adohaaaiiii ini anak beranak...sudah pandai nk  bergambar ke....

ni la group aku...menang tempat yang ke-4...hehehhe..jadi la nok...dari tak da kan...
siap dapat warna kuning...
en asbeen siap kata..

En Asbeen : nasib baik dpaat colour kuning...klo colour pink...mmmmm...alamat saya suruh sayang la bawak...hhehheheh

ada aku lak yang kena bawa..mentang2 dier tak suke colour pink....

ni la hasil kemenangan aku N En asbeen..selama join Tournament bowling CUTE MUM  ni...
2 pin bowling kecik...(waktu 1st time main ngan CUTE MUM)
2 Pin bowling besar..
1 medal high score

syawal la orang yang paling sebok la nak pose2 N main ngan pin bowling tu...
dah kat mana pulak aku nak letak pin2 bowling ni semua...
rumah dah la banyak barang...adoiii....
alih2 setelah berfikir..ini la tempatnyer.....

nampak tak...mmmm....
Home Sweet home...

15 ulasan:

Cute MuM berkata...

nie mesti sebab dah penat main bowling berturut2.. tue yang tak larat kot.. tapi still dapat pingat high scorekan..

cantiklah letak kat situe.. nanti kalo orang tanya.. kasi promotelah pin boling kami yer.. huhu..

noor berkata...

wah bestnyer g main bowling..
yg bestnyer semua dpt tuh eheheh

Cute MuM berkata...

sue.. frame gambar tue wat kat mana?
berapa harga??
berkenanlah pulak..

aNiM berkata...

waahh..tahniah.dapat nombor 4 pun ok kan.

kalau akak masuk confirm dapat title ratu longkang tu.kakaka~

Anum berkata...

next time leh la join kan

mekchu berkata...

apa?? ratu longkang? hahahaha...

kira beriadah la tu kan.. walaupun dalam ekon :)

syawalsimpsons berkata...

cute mum : mmg org selalo tanya pon...so dengan bangga la jawab..hahahhah...frame tu...nnt sue kasi link blog dier tau...

syawalsimpsons berkata...

noor : e2 yang best bile join tournament cute mum tau...

syawalsimpsons berkata...

aNiM : x pe akak...at least ada gak dpt hadiah walau masuk longkang..kikiikiikiiki

syawalsimpsons berkata...

Anum : mmm..jgn lupa join tau...best...berbaloi ngan duit yg di bayar tu...

syawalsimpsons berkata...

mekchu : tau x pe...ratu longkang...kikikikikikik....1st dnegar pon klakar..but itu la yang part yang best

eima berkata...

punya la lama entry br up ek... hehehe

anyway tahniah ....
pe kate ko publish link frame tuh ...

syawalsimpsons berkata...

eima : alamak..ada yang minat ngan link frame tu ke...mmmm....

aku M besar la nak wat...huhuhuhuh

aanie berkata...

kalau sy join confirm sy menang ratu longkang..hahaah...

Mama Zharfan berkata...

beshnya main boling :) me tak reti main hahahha