Yang DiSaYAngi

Selasa, 19 Julai 2011

Oreo Chesse Cake N Triffle...Yummy...

Hari ini aku nak publish tentang citer aku ngah berusaha buat benda yang aku sendiri tak penah buat sebelum ini....

tapi untuk kawan aku yang dah nak blah dah....
aku buat jugak untuk kawanku ini..hahhahah
meh kiter tengok hasilnyer....


Oreo Chesse Cake....

kalo tengok pada rupa yang sebenarnyer...tak ada pon strawberry N kiwi tu...
aku saja merajinkan diri..hahhaha...
(kerna terlupa taruk serpihan oreo yang di patah2..heheheh....)


Trirffle...

(mappla buahnyer aku susun elok...sampai umah kawan aku..alamak...terbabas la pulak...)

triffle ni dah banyak kali dah aku buat,....
saja baru nak publish....

ni semua hasil aku menggodek blog mama tisya
mekasih ye..sebab publish makan n resepi yang menarik...


p/s : pasni nak try buat red velvet..agak2 jadi tak..

11 ulasan:

eima berkata...

gile ko .. terer rupenye ..muka cam tak terer je ... haha

tu org kate jgn dont judge a book by its cover ...hihihi

syawalsimpsons berkata...

sengal ko eima...hahha...aku sendiri pun x caya aku leh buat..hhhahahahaha

Cute MuM berkata...

rajinnya..
bilalah uyun nak buat nie..
hihi..

aanie berkata...

CHEESE CAKE TU NMPK MACAM PUDING....eh, terhuruf besar lak..maap ye.....

aNiM berkata...

ok.buat red velvet jangan lupa hantar ke Kluang sikit ye :)

syawalsimpsons berkata...

cute mum : mmm...uyun kan dah terrer buat biskut raya...sue belom try lagi..hhihihihihi

syawalsimpsons berkata...

aanie : mmg nampak macam puding kan..hehehheh

syawalsimpsons berkata...

anim L nnt dah terrer akan sampai ke kluang ok..heheheh

Nana berkata...

wah sedapnye nak skit cis kek tu

mama tisya berkata...

tahniah dh byk kali wt triffle...oreo ciskek tu senang kn sebab tkyh bakar...ehhehehe

cempaka berkata...

sukanya ngan dessert ni....nak gak la..boleh laaa,..pls...