Yang DiSaYAngi

Jumaat, 22 Julai 2011

sebok senamrobik...maap kengkawan..



seminggu ni aku sebok la jugak nak taruk2 entry yang terbaru pun tak sempat..dengan kerja lagi kan...
this week sehingga rabu depan aku sebok ngan senamrobik...
yela siap ada pertandingan lagi tu antara bahagian kat KPM ni...

penat kaki aku...sampai lenguh2 n sakit2..yola udah lama tak meregangkan otot yang dah sengal2 lembik ni...mmmmm..macam mana...asal sabtu je en asbeen sebok la nak OT...abis syawal g mana..takkan nak bawa skali..budak kecik tu confirm nak tido lebey..mmmm...

so sekarang ni sebok la...pas abis keje je..praktis untuk pertandingan tu...mmmm..
siap en asbeen kata...

en asbeen : setiap petangsayang senamrobik kan....sabtu N ahad saya OT ye...,,

aku : (mmmmmmmm) yela....

mana taknyer dier kena la balik awal keje...jaga si syawal tunggu..amik alaih tugas dari mak aku...biasa la puan robiah tu sebok ngan hal dier pulak nak ke masjid...

so dengan praktis senamrobik ni la aku leh abiskan masa jap...kasi laki aku jaga anak pulak..hhiihihhiihihhi...

4 ulasan:

cikpuanhady berkata...

wahh..besnya senamrobik..dah lama tak bersenamrobik, last rasa zaman u dulu2...

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

aanie berkata...

x sempat senamrobik..asyik bersilat dgn adam je...hehe....

mekchu berkata...

pertandingan senamrobik? clap clap.... wahhhhhhh.. bestnyaaa...

mekchu kalo tak de apa2 hal, mmg suka join erobik nih.. suka lah bila peluh2...

Nana berkata...

tingin nk msk kelas
senamrobik
tp tkt hangat2 taik ayam je hehe