Yang DiSaYAngi

Khamis, 28 Julai 2011

Senamrobik BPSM menang Gangsa...No.3


Semalam aku tak sempat la nak terjah rumah kengkawan aku ni..maap la...

PAGI : sebok dengan buat kerja, Solat Tasbih N bacaan Yassin...

PETANG : Pertandingan senamrobik..

nampak...BZ tak..hehehheh....
petang tu aku sebok la nak mengemaskini step n langkah2 tok senamrobik tu...
tunggu pukul 4..mmg cuak la....opis aku perform no.2....

mmmm....tapi aku agak tak berpuas hati dengan persembahan aku n kengkawan aku petang tu...mmmm
adoi berterabur...lagu kuat...so tak la dengan leader counting N aku la menjerit tok bagitau step selepas itu pae pon dorang tak dengar...masuk mmg cantik la..mmg semangat aku...dah la aku ddk depan....tapi bile step yang belakang di kedepankan...n yang depan g ke belakang..mmmm...mmg hancus la time tu...adoi...

tapi seb baik la aksi bunga tok 2nd song ok...mmmmm...
1 st song pon ok....tapi dah nak abis tu yang hancus...adoi....
mmg aku dah down pon...terus tak senyum aku...

abis buat...turun stage pon aku sedey...N kecewa n tak puas hati...
yela...diri ini tau...mmg suke ngan benda alah ni...dah tu...sanggup komitmen dengan benda alah ni...

balik lambat...tinggalkan anak kat en asbeen...beli sport shoe baru tok senamrobik semata...
kengkawan len turun gelak2...janji enjoy...mmg la...tapi kalo aku sendiri tak enjoy macam mana...??????

kengkawan aku tau aku down..tapi nak buat macam mana....sebelum result kuar...aku dah balik...tak sanggup kan,...aku mmg excited n suke ngan benda ni...

tapi elok je aku bukak pintu...aku dapat mesej dari kawan aku...

"Woi sue....kiter dapat No.3"
aku dua tiga kali baca....tak caya je..berterabur cam tu pon no.3....hhahahahha....
tapi bile en asbeen tengok video yang kawan aku rakam guna HP aku...

en asbeen : kalo berterabur sikit macam ni pon boleh dapat no.3....kalo lagi better...mesti awak punyer group boleh menang....

tak pe la next time...aku nak buat betoi.....

result....
PERTAMA : JEMAAH NAZIR
KEDUA : BAHAGIAN DASAR HUBUNGAN ANTARABANGSA
KETIGA : BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
KEEMPAT : LEMBAGA PEPERIKSAAN
KELIMA : BAHAGIAN SUKAN DAN KURIKULUM

2 ulasan:

eima berkata...

tahniah utk korg ... ni prog pe ni ...aku tatau pepe pun

syawalsimpsons berkata...

NI UNTUK BULAN KECEGARSAN KPM...

MEKASIH...MMMMM