Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Julai 2011

Tiada Lagi RAkan Gaduhku..

Arini aku agak lemau dengan kerja yang aku buat dari last week asik tak detect je ape yang aku buat..pon bengang gak..mmmm...

so untuk menghilangkan setress ngan kerja tu...aku dengan kengkawan 1 batch aku 
(time masuk keje dolu..ada la dlm 14 org..)
sebok la buat majlis potluck untuk kawan aku yang bakal bertukar ke KEDAH nanti...
jauuuhhhh noooo...
mmg jauh...

ni la dier kawan aku...kire boleh la dikategorikan sebagai BFF gak...
bukan dier je...ramai lagi..kire dier ngan 2, 3 kawan aku lagi boleh di kategorikan sama ngan dier...
MY TRULY BFF...
KU KHAIRUL AIZAT BIN KU YAHYA...
dier ni dari sejak mula masuk keje dolu...1st time nampak aku...dah cakap garang2...aku x penah tak gaduh ngan dier...dier pun klo tak bahan aku tak sah
dari aku masuk keje...zaman bercinta ngan en asbeen, zaman bertunang, zama n kawen N zama dah jadi ibu ni pun dier sangat la sebok suke membahan aku ni...
aku pun tak paham..
dier satu opis ngan aku, tapi lain unit la...so, aku rajin gak naik unit dier..
(ada link keje)
kengkawan opis dier pun klo aku datang...dah tau jumpa aku..sama gak ngan dier ni..datang unit aku je..sebok minta makanan...aku pau duit kat dier..hehehheh....

ni la kawan baik aku semua yg 1 batch ngan aku...
kami suke buat event..makan2 atau g jenjalan kemana saja...g kenduri pon sesama, nak kemana saja...mmmm....

en asbeen siap kata : pas ni x da la geng buli isteri saya lagi kan...hehhehehe....
mesti sayang rindu nak gadoh ngan dier...

tapi serius aku tak penah cakap elok2 ngan dier..sama gak ngan dier....

mmmm...bini dier pun dah kenai aku macam mana...
bini dier pun kata..

"tok sah rindu sangat sue...mak bapak dier kan kat putrajaya...mesti dia selaoo balik punyer...pasni hilang kawan gaduh ye..."

mmmm...lagi touching dengan ayat bini dier...mmm..
tapi tak buleh la tunjuk depan dier...
alamat memang kena bahan lagi la aku..mmmmmmm

10 ulasan:

mekchu berkata...

alahai.. dah tak de geng.. all the best kpd kawan su tu..

syawalsimpsons berkata...

mekasih mekchu...sedey je...tp x leh tunjuk kat dier...mmg kn bahan la lepas tu...hehehhe

aanie berkata...

hehe, nasib baik masing2 dah kawen...
sy kat tmpt keje xde kwn gaduh..tp mase skolah mmg ramai...huhu....

syawalsimpsons berkata...

hahahha...seb baik dah kawen kan masing2...e2 la...bini dier pun pening ngan sue asik gado je ngan laki dier..

Mama Zharfan berkata...

heheh bff lain gender ni :)

tlg me click2 my grapevine :)

JOM CLICK kalau sudi!

CLICK YG NI GAK!

eB ezrin berkata...

hik3... mesra g2 :)

syawalsimpsons berkata...

eb : alamak..hehhehe...mmg baik pon ngan dier ...si sengal tu

Cik Wani berkata...

hye,,blogwlking here =)
btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

MARIA LIZA berkata...

takpe ler...nak buat camne..

ijat kacak berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaa.. sedey aku dengan confession ko.. xper2.. kalo xbley gado dpn2, kita gado kat dlm FB pon okey gak.. huhuhuhu.. Walopon aku slalu gado2 ngan korang, aku sbnrnyer syg kat sumer korang.. dah mcm adik2 aku dah pon.. kecuali bro jehan la.. dia kira abg la.. hehehehe.. Sue.. nanti ko men air pelan2 tp byk2 kali k.. dpt baby bley aku dtg tgk nanti.. hehehe.. tp jgn isau la.. InsyaAllah aku slalu turun sini.. jenguk kengkawan aku.. k la.. sedey dah neyh.. rs cam nak menitis setitis dua dlm suar neyh sbb nak terkencing.. hahahahhahaha