Yang DiSaYAngi

Selasa, 23 Ogos 2011

Aduhai Nape la Nabila Huda buat camni la Pulak..


NEKAD...Nabila hadir di pejabat Jawi, semalam.

Kisah ini juga boleh di baca di blog emyulan…kisah Nabila Huda 
 “Saya ke sini untuk membuat permohonan cerai kerana suami tidak mahu menceraikan saya. Saya sudah tidak mampu meneruskan perkahwinan yang berusia lebih tiga tahun ini.
“Saya tidak nafikan suami saya seorang yang baik cuma ada beberapa perkara yang menghalang saya meneruskan hidup bersamanya,” kata Nabila Huda Suhaimi yang mesra dipanggil Abil ketika ditemui di Pejabat Kadi Bahagian Perkahwinan, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), di sini semalam.
Dia yang terkejut kehadiran jurugambar The New Straits Times Press (M) Bhd, (NSTP) di pekarangan pejabat Jawi berkata, dia ke Jawi untuk memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Zaidy Zailani, 30, bagaimanapun tidak dapat berbuat demikian kerana tidak membawa sijil nikah.
Katanya, dia mahu menyelesaikan kemelut rumah tangganya secepat mungkin kerana masalah yang membelenggu dirinya dan suami berlarutan lebih dua tahun sebelum disahkan hamil lagi.“Apabila melahirkan anak (Keisha) saya harapkan ada perubahan dalam perhubungan kami. Bukan itu saja, memikirkan kesihatan juga membuatkan saya menangguh hasrat hati.

8 ulasan:

eima berkata...

standard la retis....

aNiM berkata...

hm..kenapa la ek..
kita doakan yang baik-baik aje la kan.

KuNanGKuNanG berkata...

nape jd camni plak..nmpk bahgia je slama ni..

eB ezrin berkata...

lor, hmmmm
ps: eh sue. psl nabila nmpk cam muker sue eh?

Nana berkata...

junior ms kt sekolah nabila ni
xde jodoh la tu kan

aanie berkata...

tiba-tiba je kan??

IntaNBerliaN berkata...

la.. apa mslh pulak yer.. kesian dkt anak la..

aimaniman berkata...

tuw la.. ingat wokey je,.. dah ada anak.. patutnya makin rapat nie nak bercerai berai plak