Yang DiSaYAngi

Khamis, 4 Ogos 2011

Muka Yang tak Semenggah..

pepagi ni hantar syawal ok la...x la stress sangat dari dolu kan..ehhehe...
tapi pepagi ni aku buka la folder2 aku yg penuh la muka aku yang tak seberapa ni kan...
godek punyer godek...aku jumpa ni...


ini muka boleh tahan lagi ni...tak la sengal sangat...
meh nak tunjuk lagi...bagi korang gelak...kikikiki...
(aku tengok pon gelak...kengkawan opis aku tgk pon gelak...)

hahahhaha...sengal gile muka aku ni..adohai....
ni aku masuk game make up...artis la konon aku ni,....

tengok kau....mmg sengal itu muka ni...adohai....
ini mmg muka selengge...

jom kiter tengok hasilnyer...

agak2 korang nampak x hasilnyer...

ni la hasil make up yang diberi masa 5 minit saja...hahahhah...
jangan tak tau...mak tempat tiga nok...walaupun....hahhahah...


aku siap makan coklat waktu ngah org dok sebok make up....

jangan tak tau...ni baju...aku pakai baju en asbeen...kikikiki...
maap la kami sama saiz...so baju dier...baju aku....
seb baik dier tak datang time family day opis aku 2 minggu B4 pose..kikikiki...
siap minta izin...
"abang,...saya nak borrow baju abang....kikikiki"
"amik la...baju saya...baju awak gak...bukan tak muat..kikikiki"


p/s : tengok la korang muka aku yang tak berapa nak cun ni kan...kikikikiki

4 ulasan:

Anum berkata...

anum dah gelak guling2 nie sis
hahahahaha

syawalsimpsons berkata...

hahahah...sengal kan muka dua dari ats tu kan...kikikiki

eima berkata...

tatau nk komen pe... aku nk gelak pun tak leh ni ... ngantuk........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

MrS. F!zA berkata...

hahaha sengal2 pon tmpt ke 3 gak..

*siap blh kongsi baju lg..untung gak sama size.. ekekeke