Yang DiSaYAngi

Selasa, 23 Ogos 2011

Nak dekat Raya pon banyak kijo...mood dah melayang Nak RAYA Ni...



kerja berlambak...akhirnyer abis jugak...clean N clear meja aku yang berlambak ngan keje tadi...
nak tak nak kena buat jugak...

tuinggal lagi seminggu nak raya...banyak la pulak keje atas meja aku...sebelom ni tak da lak banyak macam ni...
ni semua gara2 dapat bonus la ni...kena buat penyata perubahan dorang...mmmm...tak pe la...

tapi mood aku dah melayang jauh tak tau g mana dah...dah tak reti nak balik kot agaknyer mood aku ni...
sekarang mood keje hilang....mood raya pulak datang bertandang...
berkobar...baju raya dah beli...tinggal nak alter sikit baju raya en asbeen N syawal...yela masing2 kecik...kena la jahit sikit...kasi muat...tak la longgar sana sini...labuh sana sini kan...aku punyer je yang elok ngam2 ngan aku..kikikikikiki....

p/s : agak2 korang ape tema baju raya aku tahun ni....?????????????

6 ulasan:

Anum berkata...

mood raya sudah

eima berkata...

semua org mood raya ....

MARIA LIZA berkata...

apa2 pun kerja perlu dibereskan dulu baru lah syok nak raya

Nana berkata...

mmg dah malas nk keje dah ni
mood raya je

IntaNBerliaN berkata...

saya pun dah xsabar nk raya.. lbh2 lg dgr lagu raya... adusssss tak sabar giler dh ni.. hihii

IntaNBerliaN berkata...

tag http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/necklaces-bracelets-giveaway.html