Yang DiSaYAngi

Rabu, 10 Ogos 2011

Pertama kali Attend..LULUS...


Hari ini aku ada kat opis...so x la nak berblog sangat..tp still curi2 tgk gak...bile lama tinggal mesti windu...kui..kui..kui...

berbalik pada citer asal..aku dapat tau isnin haritu result exam KPSL N27 dah kuar...aku pon excited gak..tp dalam hati..kata mesti tak lulus ni...

hari ni masuk opis baru boleh nak tgk kan...kat umah...tak berkesempatan N terlupa...
walaupun tau diri ni tak la pandai mana pon..tapi tak sangka LULUS 1...sila la percaya..kui..kui...
paper C tu aku tak attend sebab diri ni tak confident N pulak buku takda...En asbeen pakai, abis aku nak pakai buku pe...tak pe berkorban demi suami tercinta...cewaaahhhh...

bukan senang jugak nak amik exam ni...dari pengalaman kawan2 aku...banyak kali amik pon tak lulus2 pon..(tak tau dorang ni baca N paham kan buku tu ke tak...)
at least ada 1 paper aku lulus...leh la bawa balik berita ni kat en asbeen yang coti take over jaga syawal...mayB esok aku pulak..kui...kui...
 tak pe 1 tahun 1 paper lulus...dari tak lulus kan....pertama kali amik tu....kikikikiki...aku pon cam tak percaya...kengkawan yang 1 unit ngan aku pon ramai yang lulus 1...ok la....




p/s : korang rasa aku leh lulus lagi tak tahun depan...

10 ulasan:

Anum berkata...

x pe usaha lagi

Nana berkata...

wah...terer tu

MrS. F!zA berkata...

hihihihi kakak kita pon tk lulus..hahahaha

eB ezrin berkata...

tahniah.. :)
tapi nk tanyer la.. 27 ader KPSL ker?

MARIA LIZA berkata...

la nape tak ckp nak ambik exam???? boleh pinjam buku maria..Anyway, wish luck to me for KPSL N41 laks tapi tak tau kuar bila resultnye...

eima berkata...

dulu aku amik pun tak penah lulus2 punnnn ..hahahha terer terer

aNiM berkata...

wah..hebat la mak lang ^_^

aNiM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
cikpuanhady berkata...

tahniah dear..

aanie berkata...

baru baca...hehe..tahniah!!
kpsl ni kena amik tiap2 tahun ke sue?? xpaham la...huhu...