Yang DiSaYAngi

Khamis, 25 Ogos 2011

Slot Samarinda : Ramadhan Terakhir-Best Gak Citer Ni..



Semalam adalah last episode citer ni..aku time2 ramadhan yang mulia ni...suke gak layan citer2 camni...
sama macam last year...aku layan SYURGA RAMADHAN
sama gak tahun ni aku layan RAMADHAN TERAKHIR
tahun depan aku tak tau layan citer pe lak..kikikiki...

citer ok gak..best gak...but best lagi la citer SYURGA RAMADHAN
citer tu sampai buat aku nangis...tapi RAMADHAN TERAKHIR ni ok gak...
tapi last ending Tasha Shilla as sakinah tukang gaji rumah tu...mati cam tu je...
mati atas riba mama die time pagi raya...

tapi citer mmg menginsafkan pon...but yang aku paling suke citer...bila kat rumah...sebok tak sabar tunggu 10.30pm....bile lagunyer...
JANGAN LUPA NAMAKU by POMPA BENSIN...
Sape POMPA BENSIN ni...
ni band baru kat malaysia ni...hasil gabungan dari pelakon N penyanyi kat negara kiter jugak la...
aku suke lagunyer...lagunyer slow N rock sikit...suke sangat...
aku baru download kat opis lagu ni..pasni asik berulang la lagu ni kat PC aku...pastu bernanah la teling member sebelah aku dengar lagu ni sampai lebam...kikikikiki....

ni la geng2 yang menjayakan POMPA BENSIN
azmaiza Y, AG coco, Aqasha, Nadia Aqilah

sedap gak sore2 dorang ni...


JANGAN LUPA NAMAKU

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku
Kerana
Aku mengingati mu
Kerana
Aku men’cintaimu
Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur
Kerana
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati
Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan
Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati
Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati
Kerana
Aku merindui mu
Hmmm Kerana aku sentiasa menyintaimu

5 ulasan:

Nana berkata...

eh semalam bukan last episod ramadhan terkahir tu
malam ni last..
hehe

syawalsimpsons berkata...

YEKE...TP MACAM TU JE LAST..KIKIKIKIKIKIK

Anum berkata...

best kan...

eB ezrin berkata...

SeLaMaT HaRi RaYa
MaaF ZaHiR BaTiN

Wanita2u berkata...

Tumpang lalu jap ye. :)

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html