Yang DiSaYAngi

Selasa, 2 Ogos 2011

Ulser Oh Ulser...

hari ini aku hanya mampu online blog saja...tak la BW sangat...yang mana menarik...aku terjah la...tp yang mana aku rasa nak comment...aku comment...sebab arini aku agak tak sihat....

bukan tak sihat sebab tak larat pose...mmmm...
aku ULSER sekarang ni...di tambah pulak dengan ulser di lidah..lagi la menambah...korang yang mana penah tengok muka aku yang tak seberapa ni...boleh la n sila la bayangkan mulut aku tetibe bengkak sebelah...

bebudak opis pon heran...dorang egat aku cuti...walhal aku ada je kat tempat aku  sambil buat kerja N menderita sakit...lagi la pose sekarang ni...adohai...

aku tertinggal Listrine, ubat GG n Berus GG untuk solat tengahari ni...aku bawa dari umah..tertinggal kat dlm kete...mmmm...tak leh la hidup kalo tak da benda alah semua ni...

bebudak opis aku dah tau dah kalo aku diam beberapa hari tau dah nape aku macam tu...
ULSER la tu...mmmmm....

sekarang ni aku  ngah ada ulser 2...1 di lidah n 1 di bibir ku...
adooiiii..menderita la aku...beberapa hari ini...maaf aku...aku x bersemangat sebab tak boleh cakap...

6 ulasan:

eB ezrin berkata...

tc yer.. tq sudi singgah jenguk kami ari2 :)

syawalsimpsons berkata...

dah kenai mesti la jenguk..heheheh....TQ

mekchu berkata...

bertuah lak rasa bila "yang mana menarik...aku terjah la..." sbb ada komen kat blog mekchu hari ni.. hehehe

mekchu pun pernah (byk kali jugak) kena ulser kat lidah.. bibir ngan lidah adalah sakit lagi lidah 24x ganda kan... mekchu sugget letak ORAL AID. jgn sesekali letak bonjela sbb itu akan rasa mcm nak tampar org.. jap mekchu carik entry lama..

http://churalliya.blogspot.com/2010/11/akibat-terlampau-nak-bergaya.html

MrS. F!zA berkata...

kita selalu sgt tgk naman menderita ulser..dia yg kena kita yg rsa..terik kan smi nkmakan semua sakit..serba tk kena..aduhai..

syawalsimpsons berkata...

mekchu : akan sue belikan demi nasihat mekchu ok....mmg menderita

syawalsimpsons berkata...

mrs fiza : mmmm....naman sama spesies la ngan sue ni...mmg menderita...nak wat kerja pon lemau je..alahai