Yang DiSaYAngi

Khamis, 15 September 2011

bagaimana cara korang bekerja supaya tak BOSAN


kalo korang buat kerja camne untuk mengHAPPYkan diri korang...????????
tak bosan bile buat kerja...tau2 keje dah siap????????

kalo aku buat kerja memang kena dengar lagu...rasa tak lengkap je komputer kat opis aku tak memekak kat opis ni...

bile aku keje..semangat sambil dengar lagu2...tau2 dah siap keje...bestkan///






p/s : korang macam mana pulak..meh la kongsi ngan aku yang semangat ulang alik berjalan buat keje ni..kakakka

6 ulasan:

eB ezrin berkata...

eB eh? hik3.. eB berblog.. berym @ layan borak ngan kakak2 admin tuh... pastuh baru blk bilik smbg keje... musti free jerk kpala pastuh... x pn eB jenjalan (jln kaki nih) kat old town PJ.. cuci mater... paling best... eB amek camera... gi gedix2 srg kat dlm kampus... hik3... janji kpala free pastuh... :)

Anum berkata...

bagi anum mesti kena ada lagu

eima berkata...

aku keja tak bosan ??
tah la slalu nye bosan sbb tak dak keja ...klu ade keja tak cukup masa plak sampai tak sempat pk nk bosan ...

aku tak suka dgr radio ............






** cek tonight ai tak dak la .. ade open house taska fahim tomorrow pun sama gak ... ai gi klang....

aanie berkata...

bukak blog, layan cite orang....dulu xde blog mmg bosan la buat keje...skrg kejap2 nak bukak blog..hehe....

MARIA LIZA berkata...

kekdg tu dengar gaks lagu...borak2 or sambil makan pun ok..yg bestnya borak2 dr tempat sendiri..siap terjerit-jerit lagi..ha..ha..

AYuNG berkata...

hehe....kecik nya dunia...:)

pasnih klu ke jabatan, leh la roger2 ayung..boleh jugak kenai2 ngan sue kan..:)