Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 September 2011

Boleh ke Pegi sama2???????????

tadi aku ada buat ENTRY TERINGIN
sekali ada pulak yang comment begini...


alamak...ajak together2 la...ok gak kan...kalo g sesama....aku LANGKAWI ni terrer gak la...kikikikiki...
tapi kalo g sesama ngan blogger lain N kenai2 sama yg lain pon best gak kan....
tp susah jugak...benda macam ni kena deal betoi2...masing ada hal memasing kan...

tapi CUTE MUM...
kalo ada rezeki..kiter g sesamakan...

6 ulasan:

AYuNG berkata...

ikutttttt....

Cute MuM berkata...

heheh.. kami dah kompom pergi bulan mac 2012..cuma tgh tnggu tiket air asia murah nie.. sebab tiket balik dah ada..
tuelah.. ada rezeki boleh jalan sama2..:)

Nana berkata...

heheh baru je g langkawi
bole kata dah terer gak la jalan langkawi hahahah nak juga tu

Anum berkata...

bestnya sis
leh la anum join

aanie berkata...

langkawi?? seronoknya....

MrS. F!zA berkata...

nk gi lgkawi pon mcm tk smpt je..hahaha..kalo pregnant mmg kena cuti2 lah jln2 jauh ni..