Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 September 2011

Bulan Ni sebok orang dok sebut nama ANAK AKU kan...


Dari pagi aku on Blog asik BW je umah kengkawan ni..tapi tak ramai pun yang update...mungkin masih cuti atau masih dalam mood raya lagi.kikikiki....

berlalunyer RAMADHAN...

sekarang orang sebok la selama sebulan ni pakat dok sebut nama anak aku pulak.kikikikiki...
terbatuk-batuk anak aku...

terdemam kejap pagi tadi tau..seb baik dah ok..kikikikiki...

nanti sebut nama anak aku bulan ni elok2 tau,,,kikikiki...

SALAM SYAWAL

4 ulasan:

MARIA LIZA berkata...

Su..Selamat Hari Raya..Amboi meriah gambar raya..Orange noks!!!

syawalsimpsons berkata...

selamat hari raya jugak maria....orange je...kikikiki

eima berkata...

SYAWAL LAHIR BULAN RAYA KE ??
RASA CAM TAK JE KAN ...10.3 KAN...
PESAL KO BUBUH NAMA SYAWAL .....

aanie berkata...

kekeke...sabor je la...
cerianya baju raya!!....^_^