Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 September 2011

Bulan September, Bulan meraikan Kot...


nampak tak yang aku pangkah2 bagai tu...itu semua majlis yang perlu aku attend...
(waaahhh dah macam VIP mak ok...but mak ok jerrr....kikikikiki)

meh sini aku kasi tau 1 persatu kat korang yang sudi la baca kan...


07 september 2011 - majlis hari raya kementerian aku...(wahhh kementerian aku...kakakak)
09 september 2011 - Jamuan opis aku pulak..
11 september 2011 - open house umah akak aku kat kajang n bufday adam(sepupu syawal)
12 september 2011 - majlis perhimpunan bulanan opis aku
14 september 2011 - majlis persaraan boss besar aku(aku nyanyi je ok..kakakkaka)
16 september 2011 - jamuan tok tam sempena sepupu mak aku kawen
17 september 2011 - kenduri kawen mak aku..(eh salah sepupu mak aku)
18 september 2011 - kenduri kawen kawan aku N bufday kakak aku
(arap2 dier buat majlis...leh makan free)


nampak banyak majlis aku ni...VIP katakan..kakakkak....
tapi tak semua kot yang akan di update dlm blog kesayangan aku ni...biasa la...M besaq ni...

kikikikkikikikiki

10 ulasan:

AYuNG berkata...

woahhh, bestnya cmnih....tiap2 ari dpt mkn free..hehe:)

Cute MuM berkata...

bila nak datang rumah uyun pulak?
hihi..

Anum berkata...

banyaknya majlis
best2

syawalsimpsons berkata...

@ayung :mmmm...bestkan....makan free...duit x yah kuar..kui..kui

syawalsimpsons berkata...

Cute mum : alamak lupa taruk dalam list la...jap nnt sue tgk tarikh..kui..kui...nnt sue roger la uyun...

syawalsimpsons berkata...

Anum : mmg best sampai penat je...kikikikiki

MrS. F!zA berkata...

hadui byk tol..bz ngalahakan menteri tau..eh tudung raya fareeda kah itu??

eB ezrin berkata...

mak aii... jom potluck rayer :)

syawalsimpsons berkata...

fiza : tula....tu belom jadi menteri tu..kikikikiki...yap...tudung fareeda je,....fiza la yang wat sue terpengaruh ni..kikikiki...tp suke...suke...suke

syawalsimpsons berkata...

eb : jom...jom...makan free...