Yang DiSaYAngi

Selasa, 27 September 2011

Kepala Ting Tong

Dari semalam aku kepala ting tong....aku pun tak tau nape...agaknyer makan banyak sangat benda manis semalam kot...semalam ada jamuan raya kat opis aku..untuk unit aku la tapi....so macam2 la ada kan...kebanyakkan benda manis...

so dari petang semalam, di bawa ke malam N tengah malam N pagi still ting tong kepala aku...
adoi....mau merehatkan diri boleh???????????

2 ulasan:

Anum berkata...

boleh2
take a rest sis

eima berkata...

opis aku jugak tak buat open house...klu buat pun tertutup tak jemput unit2 lagi..sampai ati tau