Yang DiSaYAngi

Rabu, 28 September 2011

Lakiku tidak Lagi TERCEKIK TULANG...kikikikik

hari ini agak bersemangat buat entry macam2...dah macam2 dalam otak aku ni nak buat entry ni...kkakakak..semangat je ko JaAHHHH...
sebab aku dah tak ting tong lagi macam semalam...
semalam banyak sangat open house N macam2 makanan masuk dalam peyot...mmg ting tong la...

aku bukan nak citer pasai benda kat atas ni...tapi aku nak citer pasai HAL LAKI AKU TERCEKIK TULANG

semalam dier balik dier cer citer kat aku...
lepas g klinik...pihak klinik refer dier kat hospital..alamak aku biler dengar hospital kecur peyot aku...
rupenyer tulang itu sudah dikeluarkan guna pengepit...tah macam mana tah rupenyer..aku mals nak tau...
yang aku tau..laki aku ok je....
tulang tu sebesar jarum...kakakak...
ape da...doktor tu nampak tulang tu bile laki aku bukak mulut...

kepada en asbeen :
abang...jangan la kamu makan tak egat donia...nanti makan elok2 tau...
kalo tidak padan muka abang...kakakka...

3 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah... okla tu.. dah xda tulang lg... :-)

Nana berkata...

amrul penah ada kes tecekik tulang
smpai skang dia xberani nk makan ikan
klw ikan beso2 bole la

eima berkata...

o0o cam tu ek kuarkan tulang aku ingat doc nk robek tekak ke