Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 September 2011

Majlis persaraan LADY BOSS, persembahan tak da sambutan..


pagi semangat berkobar-kobar nak update blog N nak buat keje yang tinggal sikit je lagi..kui...kui...tak lama lagi opis aku sebok nak buat majlis persaraan untuk MY LADY BOSS aku yang bakal bersara rabu depan..mmmm pasni boss baru la yg akan jaga opis aku lak..mmm..

so kalo dah ada majlis persaraan mesti la ada persembahan kan...kena pulak aku ni duduk kat ADMIN...lady boss ni mesti la bawah ADMIN gak kan...so kena la buat persembahan untuk lady boss ni kasi touching sikit kan....dah la nyanyi lagu fav dier...mmm...lagu orang lama..

TELUK BAYUR n IKHLAS TAPI JAUH...

dah la tu susah memasing nak ajak commit ngan benda alah ni...masing2 alasan banyak...keje....klao nak kata banyak keje...nak kire aku pon banyak gak kejenyer...orang yang join pun banyak keje...
sebok la yang laki2 melarikan diri...adoi...pastu nnt bile unit besar aku ni buat persembahan atas stage...memasing kat bawah..muka memalu pulak...segan ngan kami...pastu komplen banyak...

itu yang buat waa...panas ati je....
join tak mau...kutuk2 mau....sengal...
pastu bile tak ajak...sebok mengutuk kat belakang kata tak egat yang lain...bile ajak...pemalas...tuhan je yang tau...
kononnyer...MALU LA...TAK PANDAI la...

BIKIN HATI WAAA PANAS JA>>>

camne la nak buat SUB aku ni a.k.a lady boss aku ni touching ngan persembahan kami kalo berapa kerat je yang join...mmmm...yang pompuan dah ok la sikit...yg laki suke sangat melarikan diri bile time training...bengkek lak aku///

5 ulasan:

eima berkata...

tah la ..aku tergolong dlm golongan yg melarikan diri tu..muhahahahahah

aanie berkata...

org laki memang x suka join benda2 gini kot....kalau suruh mkn, laju jek semua org...hekhek..

syawalsimpsons berkata...

eima : kalo tak cakap aku tau dah...kikiki....

syawalsimpsons berkata...

aanie : tapi susah..mulut kata ok...bila tibe masa...batang hidung tak nampak...

mekchu berkata...

tu tak lain gi hisap rokok la tu.. mmg dorang ni taw..

teringin nak tgk persembahan TELUK BAYUR n IKHLAS TAPI JAUH... nak tgk....